Изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

Две вълнуващи ленти претендират за зрителското внимание в последната седмица на „Великият понеделник“. Борбата за справедливост на „Марк Фелт: Човекът, който свали Белия дом“ или екшън-трилърът „Лично правосъдие“ ще спечели симпатиите на зрителите? Филмът, събрал повече гласове на специалния сайт https://greatmonday.bg, ще бъде излъчен следващия понеделник (30 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Филмът “Марк Фелт: Човекът, който свали Белия дом“ ще има възможността да разкаже историята на Марк Фелт – човекът, който подава информацията, довела до разплитането на скандала Уотъргейт. Истинската самоличност на информатора остава мистерия и повод за огромно обществено любопитство и спекулации в продължение на над 30 години. Краят на тези спекулации идва през 2005 г., когато агент Марк Фелт (Лиъм Нийсън) неочаквано разкрива истината. Тази невероятна реална история проследява личния и професионален живот на брилянтния и безкомпромисен Фелт, който рискува и в крайна сметка жертва всичко – семейството, кариерата и свободата си в името на справедливостта.

„Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ е победител в седмата седмица на „Великият понеделник“

Второто заглавие в последната седмица на „Великият понеделник“ е „Лично правосъдие“. В тази съвременна екранизация на едноименния роман от 1972 г. съпругата на хирурга д-р Пол Кърси (Брус Уилис) – Луси (Елизабет Шу) и дъщеря му Джордан (Камила Морон) са нападнати в дома им, докато той е на работа. Въпреки че Джордан оцелява, Луси загива и Кърси се чувства опустошен, защото не е успял да защити семейството си. Когато вижда, че полицията не полага достатъчно усилия да залови убийците, Кърси решава да открие замесените в престъплението. Целеустремеността му попада във фокуса на общественото внимание, а мисията му помага и на други да се предпазят от престъпниците.

„Отряд обирджии“ е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“

От днес феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ - https://greatmonday.bg или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (30 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.