Най-екстремното риалити стартира на 4-и септември от 20:00 ч. по NOVA

Дни преди старта на „Игри на Волята: България” – сезон 3,  вниманието отново е насочено към снимачния процес в горещите летни месеци. Плажните битки са толкова зрелищни, че отдадените фенове на риалитито изминават стотици километри, за да погледат отстрани какво се случва на арената. С някои от тях се срещна Ники Василковски.

За всеки почитател на риалитито първият въпрос е  как да намери онези закътани местенца, където са разположени камерите. По живописните брегове около Царево такива има в изобилие. Карта на локациите обаче умишлено няма. Човек трябва да търси из социалните мрежи или да пита местните хора.

Неочаквана битка на Арената на „Игри на волята: България"

„Опитвам се да намеря едно от местата, където се снима приключенското риалити, но като че ли се обърках по тези поляни. Тези локации по принцип са трудно откриваеми, но за отдадените фенове няма невъзможни места“, споделя Ники Василковски.

И когато все пак намира поредната плажна битка, феновете са там далеч преди него. Страхил и Кристияна не само че са намерили мястото, а вече са проследили част от предизвикателствата и имат първи впечатления.

„За  първи път виждам как се снима риалити на живо. За мен това е нещо много специално. Винаги съм си мислил, че нещата са монтирани до някаква степен и нагласени. Но тук виждам, че всичко се държи строго и се контролират тези процеси“, споделя Страхил Кискинов.

„Много ми е емоционално. Изпитвам прилив на адреналин, въпреки че съм отстрани. Вълнувам се заедно с участниците“, допълва Кристияна Недялкова.

Всеки зрител, успял да се докосне до екшъна, усеща и вижда, че изпитанията пред участниците съвсем не са толкова лесни.

„Плуване, вдигане на много тежести и издръжливост - това са най-трудните неща и когато са в комбинация, изпиват силите на човек и трябва да си много мотивиран, за да можеш да ги преодолееш“ , разказва Страхил Кискинов.

„Всяка година игрите стават все по-трудни, детайлни и много компонентни. Освен израстване при играчите, има и много градация при битките и тяхната сложност“, допълва Кристияна Недялкова.

Невиждани конструкции ще затруднят максимално участниците в третия сезон на „Игри на волята: България“

Сред наблюдателите на игрите се откроява познато лице. Пламен Младенов – един от финалистите в първия сезон на риалитито. „Сърцето ми тупка силно. Иска ми се отново да се включа. Свалям тениската и се пускам пак“, категоричен е той. Месеци наред Пламен е живял в игрите и е изпитал на гърба си лишенията, жегите и препятствията в битките.

„Най-трудно беше да се справя с липсата на семейството. Лишенията на отделните локации в началото не ми правеха впечатление, но после започнаха да ми се отразяват много. Да не ядеш една седмица е сериозно предизвикателство, което не ми се беше случвало в реалния живот. Беше изпитание за духа, за организма, беше много труден период.“

Пламен не е единственият, който таи желание да се пробва в битките. На всеки зрител отстрани поне за миг му се приисква да е на мястото на състезателите.

„Има много неща, които ще ме изкарат извън зоната на комфорт и не съм сигурна дали бих се справила с трудностите като лишения от вода, баня, храна. За такъв тип игра не мисля, че имат нужда от играч като мен“, признава Кристияна Недялкова.

„Досега винаги ме е спирало това, че предизвикателствата са трудни физически и не се чувствам достатъчно подготвен“, категоричен е Страхил Кискинов.

В какви предизвикателства ще се впуснат участниците и какви изненадващи обрати ще поднесе на зрителите най-атрактивното риалити, предстои да видим от 4 септември по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата на предаването и и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.