Какво изненади очакват зрителите в новия сезон, разказва репортерът Дилян Калчев

Тази вечер от 22:30 ч. започва трети сезон на криминалния сериал на NOVA „Братя“. Сред актьорите зрителите ще имат възможността да видят и една от големите звезди на българското кино Христо Шопов.

Освен много интересни нови герои, зрителите трябва да очакват и внезапен драматичен обрат. Новите епизоди на сериала „Братя" ще зарадват любителите на криминалния жанр с още по-голямо напрежение и заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления.

Христо Шопов с главна роля в новия сезон на „Братя“

„За да има разнообразие и за да изненадаме зрителите, със сигурност имаме този път имаме елементи на екшън, доста каскади и не на последно място, много драмтично развиващи се човешки взаимоотношения“, разкрива продуцентът Краси Ванков.

В този сезон основната тема ще се върти около саможертвата на персонажите.

„Някои от нашите герои ще трябва да направят много неща, да преодолеят себе си, дори да загърбят собствените си нужди, за да помогнат на някой друг. Нещо, което определя темата на сезона“, допълва той.

Освен развитието на сюжетните линии, зрителите ще могат да се радват и на новите попълнения на звездния актьорски състав.

„Като във всеки нов сезон, ние винаги се стараем да има и нови лица, за да има и нови изненади и нови сюжетни линии. Освен Христо Шопов, Алекс Иванов е нов герой, Елеонора Иванова също. Всъщност доста актьори, които ще попълнят приятно, звездния каст на „Братя“ в сезон 3.

„Мисля, че така качихме нивото спрямо втори сезон, те се вписаха прекрасно и са много интересни герои, така че зрителите наистина могат да очакват интересни неща с тях“, категоричен е режисьорът Ники Илиев.

Легендата на българското кино Христо Шопов влиза в една от главните роли в новия сезон. Макар и дълго време да не се беше появявал в българска продукция, е щастлив че отново ще може да зарадва и феновете си пред екрана.

„В последните години, наистина така се случи, че повече работих в театъра. В българските телевизионен сериал не съм участвал от 8-9 години, може би“, споделя той.

Лора Христова: С Юлия от „Братя“ ни свързва целеустремеността

Какъв човек е вашият герой и защо има властта да преобърне живота на останлите?

„Не е много мил и приятен човек. С неговото появяване се объркват доста от плановете на героите. Мисля че ще има доста изненади около това

Какви са вашите очаквания за трети сезон на сериала?

„Този проект върви доста добре и аз смятам, че логично е всеки следващ сезон да се кчва нагоре!“

Какво е усещането за това?

„Чудесно е! Просто актьорът поставя себе си в обстоятелствата на героя и действа от негово име. Надявам се всичко да бъде наред и зрителите да бъдат доволни!“

Актьорът Владимир Михайлов, споделя че е изключително щастлив от  възможността да си партнира рамо до рамо с Христо Шопов.

„Това е едно партньорство, което за мен е безкрайно ценно, това е като една мечта на млад български актьор да има възможност да си партнира с човек от неговия ранг“.

Изминалият сезон се превърна в истински катарзис за героя на Владимир Михайлов. Наложи се да премине през драматична битка със самия себе си за да получи втори шанс и да започне живота си на чисто.

„Предстои отново да го видим, така както той завърши втори сезон, тоест отново в кожата на Денис Топал. Защото той се опита да се трансформира, опита се да се върне към Драго във втори сезон и не му се получи, някак си всички обстоятелства вървяха срещу него. Така че отново го заварваме като този мафиот, който коли и беси“.

Криминалната драма завладя публиката с подчертаната динамика на действието, а новият сезон ще бъде изпълнен с много изненади.

„Този сезон ще бъде пълен с много динамика и разнообразен екшън. Имаме доста екшън сцени – още в първи епизод има голяма бойна сцена, но зрителите ще видят –  ще има много повече интересни моменти“, категоричен е Ники Илиев.

Не пропускайте първи епизод от третия сезон на „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. в ефира на NOVA!

Последвайте Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини.