Паулина срази двамата си противници в капитанската битка и спечели огън за Приключенците

В епизода тази вечер зрителите на NOVA се сблъскаха с още една неочаквана изненада. В трети сезон на „Игри на волята: България“ щe има тайна локация и един таен воин. Тримата претенденти за последното място едва на Арената разбраха, че само един от тях ще остане в предаването. Симеон разбра след победата си, че съдбата му отрежда да бъде 25-ият таен участник в „Игри на волята: България“ и да обитава Плажа на отшелника.

Нови дванадесет воини влязоха в приключението “Игри на волята: България“

За да извоюва мястото на първия отшелник, Симеон успя да победи в изключително тежка битка двамата си опоненти, въпреки че на финала лекоатлетът Златозар имаше значително предимство.  От днес отшелникът ще трябва да спи под открито небе, да се бори със самотата и себе си, да опита да победи глада и да се изправи срещу природата. Единствената мотивация в нечовешки трудните условия ще бъде волята за победа. В трите племена дори не подозират за съществуването на воина и тайната локация. Всеки от участниците, който загуби елиминационна битка ще трябва да се изправи срещу него в битка за оцеляване. Ако победи, ще заеме мястото му на безлюдния плаж и ще има възможността да продължи в играта за голямата награда. Воинът, преминал през всички тежки изпитания на Плажа на отшелника, ще има честта да изненада всички на крачка от финалите на състезанието.

(ГАЛЕРИЯ)

Нови трима участници изненадващо влизат в битка за последното място в „Игри на волята: България“

Междувременно, в първата нощна капитанска битка нежната Паулина успя от раз да срази двамата си противници – Неделчо и Андрей. Тя показа силата на истинската жена-воин и с много търпение и лекота грабна победата. Паулина бе изкушена от Ралица и Димо да вземе грошове и храна само за себе си, но тя избра да занесе в племето си огън.

Какво ще се случи на първата номинационна битка? Кои племена ще се спасят и кое ще отиде на съвет? Кои ще бъдат първите номинирани и какви ще са причините? Гледайте първата номинационна битка и първия съвет за сезона тази вечер от 21:00 ч. по NOVA!  

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.