Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Топал и компания още издирват младия асистент химик, участвал в създаването на рецептата за „синята муха“. Денис и Радо вече са наясно, че в пуснатото на пазара копие на тяхната дрога, някои от оригиналните съставки липсват. Подозренията за двойна игра падат върху изчезналия асистент Милен, когото всички търсят. Къде се намира той, каква ще е съдбата му и най-важното – кой се опитва да обърне играта и да преразпредели териториите в подземния свят на София?

Денис Топал разплита опасни игри в „Братя“

Вниманието на Денис е раздвоено – от една страна анонимният нов играч на пазара го дразни със своите провокативни действия, а от друга – от ГДБОП отново се заемат с неговите нарко канали и затрудняват разпространението на стоката. Топал и Андреев са решили този път истински да вгорчат живота на антимафиотите. Какъв е планът им и дали ще сработи, за да отклони вниманието на полицията?  

Йоанна Темелкова – какво да очакваме от новия сезон на „Братя“?

След успешния трансфер от „Тежки престъпления“ в СДВР, по ирония на съдбата, Йосифов и Черкезов отново трябва да работят заедно в отдел „Наркотици“ в ГДБОП. Калин е по-скоро доволен от тази новина, защото смята, че с Димитър вече са добър екип. А и след сблъсъка им по лични причини преди време, двамата впоследствие се изясниха и изградиха някакво доверие помежду си. Не така стои въпросът при Черкезов, който вече живее с Ива и всячески се опитва да се освободи от присъствието на колегата си, за да не се налага да го лъже в очите. Как ще се развият отношенията им на новото работно място, където шеф вече е Калин и дали Митко е готов да огласи тайната си любов с Ива?

Драматични събития след големия пожар в „Братя“

Дъщерята на Черкезов – Поли, е решила да прекара ваканцията при своя баща и се връща от Чикаго. Димитър все пак успява да й съобщи предварително новината, че вече живее с новата си приятелка. Ива е неспокойна, защото не знае какво да очаква от малката, но дава всичко от себе си, за да се представи добре пред нея и да спечели симпатиите й още в самото начало. Как ще протече първата среща между тях и има ли от какво да се притеснява Ива?

Ентусиазирана от поканата за интервю в голяма компания за здравословни продукти, Лора няма търпение да се срещне с управата на фирмата, защото работната позиция, която предлагат, много й допада. Как ще премине интервюто, ще има ли Лора шанс и каква изненада я очаква там?

Не пропускайте премиерния епизод на „Братя“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.