Темите и гостите в сутрешния блок от 6.00 ч. по NOVA

Избори 2 в 1 на 14 ноември – кой печели и кой губи, кои са възможните имена за кандидати за президент и какво е възможното преразпределение на силите? В студиото коментират – Мария Капон от „Изправи се БГ! Ние идваме!“, Антоанета Цонева от „Демократична България“, Александър Симов от „БСП за България" и Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„Пълен абсурд“ с Румен Бахов – как пратката на мъж пристигна за 6 дни от Англия до София, но „Български пощи“ не я доставят до получателя й във Велико Търново вече два месеца 

След заповед на вътрешния министър – забрана за катаджиите да снимат скрити зад храстите и да спират автомобили, без да са направили нарушение.

Ръст на търсенето на частни уроци заради онлайн обучението. Колко ще струва допълнителната подготовка на учениците тази есен? Сметките - в „На твоя страна”. 

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в „Здравей, България” в понеделник, 13 септември, от 6.00 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в „Здравей, България” можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.