Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер, от 22:30 ч., само по NOVA

Задействал политически връзки от по-висок ранг, Топал все пак получава възможност да се види очи в очи с новия си съперник на пазара – бизнесменът Филип Карамитев. Денис е изключително внимателен при подготовката на официалната среща помежду им, защото вече е разбрал, че Филип е доста особен и опасен човек, който е фактор и на международно ниво. Какво си е наумил Топал и дали планът му ще проработи?

Филип Карамитев унижава Денис Топал в „Братя“

Интуицията на Радо Андреев подсказва, че има нещо съмнително в поведението на Александър Акарди (Сандо) – новата звезда на арената. Недоверието му към новодошлия в групата нараства с всеки изминал ден, но той няма никакви реални доказателства за подозренията си. Двамата с Никсън държат под око ММА-боеца от Италия, но това не им помага да разберат повече за него. Радо се обръща към Симо със специална задачата в тази връзка, но какво точно се иска от него и може ли, чрез уменията си, да стигне до по-лична информация за Сандо?

ГДБОП атакува бизнеса на Филип Карамитев в „Братя“

Новият колега в отдел „Наркотици“ на ГДБОП – Петър Михайлов научава през свои лични източници, че компанията „Арол Холдинг“ се е фокусирала в закупуване на големи площи в София и околностите. Това става добра отправна точка за полицаите, които започват да следят движението около тези имоти. Най-силно вниманието им привлича голямо хале, в което се помещават спортни зали и малко фотостудио. Йосифов, Черкезов и останалите се редуват да дежурят пред сградата, но една гледка ще остави Калин в ступор от изненада. Каква е тя и защо въздейства така силно върху него?

Не пропускайте премиерния епизод на „Братя“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.