Под тежкия и красив костюм на Циркът се оказа Боби Ваклинов

Циркът е първата маска, която падна в третия сезон на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир. „Маскираният певец“ напусна Боби Ваклинов, който успя истински да затрудни Панела и умело да се прикрие зад красивия костюм.

„Маската ми беше изключително тежка, но много ефектна. Радвам се, че бях част от шоуто“, сподели развълнувано Боби Ваклинов, познат като репортер и рапър.

Сред предположенията на опитните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха имената на Драгомир Драганов, Атанас Колев, Коцето Калки и Спенс. В последния момент единствено AZIS даде правилен отговор и подложи отново на съмнение събраните улики за Циркът

Втори епизод на "Маскираният певец" - сезон 3

С грандиозен спектакъл бяха представени новите 14 герои в третия сезон на „Маскираният певец“ (ВИДЕО + СНИМКИ)

Зрителите на NOVA станаха свидетели на титанични дуели във втория лайв на „Маскираният певец“. Един срещу друг се изправиха Циркът и Самураят, Камъкът и Гларусът. А в първата тройна битка смело влязоха Перлата, Малинката и Заекът. Панелът бе истински объркан след повечето изпълнения, а сред новите звезди, които бяха заподозряни се чуха имената на Жана Бергендорф, Рафи Бохосян, Дичо, 100 KILA, Тончо Токмакчиев, Есил Дюран, Глория Петкова и други.

Една от най-атрактивните маски от миналия сезон се завърна на сцената на „Маскираният певец“. Актьорът Евгени Будинов вдъхна нов живот на Змията под светлините на прожекторите. „Това е едно невероятно шоу и едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Много исках да участвам заради сина ми и съм истински щастлив, че съм на тази сцена“, разказа той за преживяването под маската. Звездните панелисти нямаха успех в разгадаването на образа на Змията и никой от тях не позна актьора.

Следващата седмица зрителите ще видят и вторите седем маски, които ще влязат в новите битки. Кой ще се завърне за едно изпълнение в предаването? Коя ще бъде втората свалена маски и кой ще се крие в костюма? – зрителите ще разберат следващата събота (25 септември) от 20:00 часа по NOVA.

 

Марта Вачкова: „Маскираният певец“ е една голяма игра“

 

В следващия дуел Камъкът показа най-доброто от себе си срещу Гларусът!

 

 

В титанична тройна битка влязоха Малинката, Заекът и Перлата!

 

Шоуто „Маскираният певец“ на 18 септември напусна Боби Ваклинов, който се оказа под маската на Циркът!

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.