Нов играч се присъедини в племето на Бойците

Безпрецедентна ситуация разрази истинска буря в третия сезон на „Игри на волята: България“. Племето на Шампионите бе заловено в грубо нарушение на основните правила на формата и трябваше да понесе тежко наказание за това.

Водещите Ралица и Димо показаха на всички племена снимков материал, който разкри, че Шампионите не са гладували на Дивата река. В изпълнение на предварително замислен план и в нарушение на правилата, външни хора са им доставили цял чувал, пълен с храна. Шампионите са се хранили неведнъж и са се явявали на Арената в отлично физическо състояние, заблуждавайки останалите две племена. Заради грубото потъпкване на правилата на предаването и опетняването на племето Шампиони, те получиха сурово наказание – загубиха името на племето и знамето си. От този момент те ще продължат участието си като Жълтите. Александър, който се призна за организатор на заговора, получи служебна номинация за изгонване, а племето – служебна загуба в Териториалната битка. Така Жълтите ще живеят следващата седмица на Дивата река, а Бойците заеха мястото им в Стопанството. Победителите от Приключенците ще обитават Резиденцията.

Галерия "Игри на волята: България" - сезон 3 (27 септември)

Бойците и Приключенците бяха шокирани от създалата се ситуацията и неспортсменската игра на противниците си. Тъй като Шампионите са излизали и в двете номинационни битки в пълна физическа сила, в резултат на потъпкването на правилата, Бойците получиха справедливост за нечестното отпадане на Мартин. Загубата му бе компенсирана с нов член на племето. Това е 35-годишният Калоян. По професия е барман и се занимава с гастромония, а в последните няколко години живее и работи в Австрия.

Виктория Чонева: Иска ми се жена да стане победител в „Игри на волята: България“

Паулина отстрани Мартин в елиминационна битка в „Игри на волята: България“

Каква ще е съдбата на Александър? Ще се разкаят ли Жълтите? Как ще приключи битката между титаните Симеон и Мартин, и кой от тях ще властва над Плажът на отшелника? Кой ще триумфира в Капитанската битка? – всичко това ще стане ясно днес в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.