Гледайте романтичните заглавия „Неизпратено писмо“ от 12.30 ч. и „Уроци на разбитите сърца“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Много емоции и любовни терзания очакват зрителите на NOVA през неделния киноследобед. От 12.30 ч. ще проследим как едно неизпратено писмо може да промени живота сега. Ще ни накара да си зададем въпроса дали не е по-добре да рискуваме и да приемаме шансовете, които живота ни предлага. Главният герой на романтичния филм „Неизпратено писмо“ в гимназията е изпитвал силни романтични чувства към съседското момиче Клер. Излял сърцето си в любовно писмо, което за съжаление не е изпратил. Съдбата ги е разделила и всеки е тръгнал по пътя си. Години по-късно Хенри се завръща у дома, за да отпразнува петдесетия рожден ден на майка си и случайно среща съседското момиче, превърнало се в красива жена. Докато Клер му помага в организацията на партито, дълбоко стаените чувства се пробуждат. Ще събере ли смелост Хенри, най-накрая да разкрие на Клер какво чувства и ще й даде ли любовното писмо, написано преди много години?  Ще се осмели ли този път да направи крачка към нея или ще я остави да си тръгне отново?

По-късно от 14.15 ч. чрез романтичния филм „Уроци на разбитите сърца“ ще получим съвети как да се справим при любовни разочарования и то директно от професионалист в това. Миранда е специалист, който провежда програма, в помощ на хора преживели любовни разочарования, като ги съветва как да продължат напред в живота си. Случайността я среща с журналиста Бен, който се присъединява към групата й, но като морална подкрепа за сестра си. В началото, той е саркастично настроен и видимо се присмива на работата й, но Миранда решава да му покаже ефективността от програмата. Шефът на Бен поръчва статия за програмата, която ще постави взаимоотношенията им на изпитание. Ще успее ли младата жена да преобърне мнението му и дали нейното сърце ще остане цяло особено след разочарованието, което й предстои? 

Не пропускайте романтичните филми „Неизпратено писмо“ от 12.30 ч. и „Уроци на разбитите сърца“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA.