Най-младата участничка напусна състезанието снощи след тежка елиминационна битка с Мартин на Плажа на отшелника

„Не се сърдя на отбора си, защото заедно взехме решението да заменим победата си за храна. Аз също съм част от този избор. Потърпевша съм, но това е резултатът и в момента гледам само с усмивка на нещата. В началото се чувствах неспокойна заради камерите. Нямам проблем да бъда сред непознати хора. Аз съм много общителна и бързо се вписвам в обстановката. Въпреки че в играта бях много по-тиха. Емоционална съм и в живота, и в игрите. Много често емоциите ми изиграват лоша шега. Дали са ми изиграли и по време на битките, не знам. Мога само да предполагам. Със сигурност ме хващаше сценичната треска. Но пък това ме караше да давам все повече и повече от себе си. Мисля, че представих доста добре предвид гладуването“, разказва Габриела.

Габриела напуска „Игри на волята: България“

„В „Игри на волята: България“ научих нови неща за себе си, но и утвърдих стари мои предположения за себе си. Разбрах наистина колко издръжлива съм и колко силна воля имам. За пореден път осъзнах, че не трябва да приемаш нещата, които имаш в живота си за даденост, защото на следващата крачка можеш да ги изгубиш. В ситуациите, в които попадахме и в Стопанството и край Дивата река, оценяваш и минималните неща. Не съм вярвала, че някога в живота си ще се моля за хляб и сол. А там ми се случи. Осъзнаваш колко глад има по света“, допълва Габи.

Жълтите се завръщат победоносно в Резиденцията в „Игри на волята: България“

„Участието ми остана сякаш ненапълно изживяно. Искаше ми се да бях останала още малко. Имах още сили за битка. Бих се впуснала отново в подобно приключение“, категорична е тя.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.