Племенният съвет при Жълтите завърши с номинации за Красима и Елизабет

В изпълнена с обрати от начало до край номинационна битка, Приключенците успяха да се преборят за първото място и да спасят племето си от съвет тази вечер в „Игри на волята: България“. Въпреки изключително тежкото физическо изпитание, пъзелът на финала се оказа решаващ за изхода в състезанието. Огромната преднина на Жълтите бе стопена от Валентин и Милена, а след това и последните стигнали до пъзела – Мани и Неделчо, успяха да го подредят по-бързо от Елизабет и Андрей.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (6 октомври)
 

Габриела Димитрова: „Игри на волята: България“ беше най-голямото приключение в живота ми

В емоционален и напрегнат племенен съвет Жълтите трябваше да посочат двама от племето, които ще се борят за оставане в най-ектремното приключение. Елизабет направи труден капитански избор в края на съвета и пое вината за загубената битка, като избра номинация. Вторият, номиниран от племето, бе моделът Красима, която също ще се бори, за да продължи участието си в най-екстремния риалити формат този петък.

Габриела напуска „Игри на волята: България“

Ще успеят ли Бойците да се спасят от съвет тази седмица или Приключенците ще грабнат победата и във втората номинационна битка? Как ще издържат на Дивата река участниците в червени екипи и ще докажат ли още веднъж дамите в племето, че са по-издръжливи от мъжете? Какви нови скандали ще наблюдават зрителите в трите племена? Кой ще се изправи срещу Красима и Елизабет в битката за спасение в петък? – разберете тази вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.