Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Планът за спешното ликвидиране на Филип Карамитев вече е в ход. Главният инициатор на покушението Александър Акарди дава отправна точка за действията по тази нелека задача. Първоначално хората на Денис насочват вниманието си към дясната ръка на Филип и  негов най-доверен човек – Марин Владов. Сандо се надява, че акцията срещу главния асистент евентуално би открила пряк достъп и до самия Карамитев. Замисълът е много рисков и опасен, а целта е убийството на Филип на всяка цена. Подготовката е сериозна и всичко е изпипано до най-дребен детайл, но резултатът е изцяло непредвидим. Ще сработи ли планът и какъв обрат ще настъпи в драматичната ситуация?

Дани Ангелов: Героят ми Черкезов в „Братя“ мачка с любов!

Антимафиотите попадат на гореща следа след информацията, с която се сдобиват покрай разпита на дядо Блажо – мистериозен, фалшив пациент, който се вози в линейките на частната спешна помощ и симулира сърдечни проблеми. Актьорската задача на възрастния човек е хитро измислена като параван за търговия с наркотици, поръчани преди това онлайн – през апликейшъна на „Арол Холдинг“.  Следователите притискат Блажо да съдейства на ГДБОП и монтират в дрехите му джи пи ес устройство за проследяване на траекторията, по която се движат линейките. Операцията, обаче, претърпява неочакван обрат с критични последствия.

Смъртоносна заплаха грози Лора в „Братя“

Разкрила двойната игра на Лора, Мая е силно разочарована от поведението й. Тя не може да проумее, защо Лора забърква агенцията им в тъмните сделки на мафията и с това пряко ги застрашава и двете с Ива. Мая търси разговор с Лора, за да я подтикне да каже истината, но удря на камък и това я смазва. Отчаяната жена е готова да стигне до опасна крайност, за да провокира съвестта на приятелката си. Дали ще постигне своята цел?

Затишие пред буря в „Братя“

Провокация отправя и Поли към Симеон. С всеки изминал ден момичето добива все по-ясна представа за кашата, в която се е забъркал нейният приятел. Опознавайки дори само бегло хората, за които той работи, Поли е все по-ядосана на Симо, че още се мотае около тях, опитвайки дори да им се хареса, без да осъзнава огромните рискове, които поема. Младото момиче се решава на наказателна акция спрямо Симо, за да го накара рязко да се осъзнае. Какъв ефект ще има шокиращата провокация?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.