Актрисата споделя в „На кафе“ как постъпва самата тя в различни ситуации

Този сезон хитовият криминален сериал „Братя“ се завърна и сред най-ярките и интересни персонажи е този на Ива Йосифова, на която продължават да й се случват интересни перипетии и обрати.

„Съветът, който бих й дала, е да се успокои, да си гледа семейството и да спре да иска да прилича на други хора. Да спре да прави неща, които не са присъщи за нея“, това би казала на героинята си Ива от поредицата „Братя“ актрисата Искра Донова.

За връзките, започващи на чисто

„Хубаво е да не се почва връзка ако не си изчистил негативи към предишна. Когато бях тийнейджърка тези преходни периоди и партньорите в тях ги наричахме междинки –това е човек, който ти позволява да минеш през ситуацията и да преодолееш болката. Това е изключително нечестно и не го препоръчвам на никого. Трябва да се влиза на чисто във всяка една връзка“, разсъждава върху темата за връзките Искра.

Провокация ескалира напрежението на погребението на Снежа в „Братя“

За прошката

„Трудно прощавам на себе си, заради това, че съм позволила на някой друг да ме постави в някаква глупава ситуация. На другите лесно прощавам, но лошото е, че не забравям. Това е доста силна женска черта при мен“, признава слабостите си актрисата.

За свръх контрола

„Искам да имам контрол, но за съжаление го нямам. Бих искала да контролирам всичко около мен, но това изнервя хората, тъй като за тях, това е липса на доверие. Може би трябва да поработя повече върху тази своя черта. Обикновено контролът е свързан с отговорности, а аз обичам да имам много такива. Работохолик съм. И винаги съм готова да поема отговорността“, споделя пред репортер на „На кафе“ талантливата актриса.

Драматични последствия след двете брутални убийства в „Братя“

Според Искра повече от нас притежават защитна броня, зад която се прикриват, а нейната понякога изглежда малко грубовата. Това според нея се дължи на тона й, който често е по-назидателен и притеснява околните. Но близките й са спокойни и я приемат дори и в по-суровото й излъчване.

Рецепта за справяне със завистта

„Не се справям. Особен с този Instagram, в който е пълно с филтри и красота. Чудим се как да й наваксаме. Но такъв тип завист, който да ми пречи и да не мога да си върша работата, не съм изпитвала“, разказва Искра

Може да гледате актрисата Искра Донова на сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ в  постановките „Бившата мис на малкия град“, „Нордост“, „Страхотни момчета“ и „Разделям двойки по домовете“, а зрителите на NOVA могат да проследят перипетиите на героинята й Ива в трети сезон на "Братя" всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.