Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Инспектор Йосифов е неприятно изненадан при случайното разкритие, че на телефона му има инсталиран софтуер за проследяване на всички негови входящи, изходящи обаждания и съобщения. От колегата Ралев в службата той научава подробности за действието на шпионското приложение и спешно иска да разбере две неща – къде се е копирала и изпращала информацията от неговия мобилен апарат и кой би могъл да инсталира апликацията, за да го следи. Калин се обръща към първите заподозрени за престъпното деяние и тръгва по следите на извършителя. Ще влезе ли неговата съпруга Ива в кръга от възможните предатели или следователят й има пълно доверие?

Ще преобърне ли Мая хода на събитията в „Братя“?

Организацията по осъществяване на сделката с остатъчното количество от афганистанския хероин тече с пълна сила. Топал е в абсолютна концентрация, защото възнамерява, освен да пласира наркотика и да освободи жена си, също така да приключи и с още един много важен за него въпрос – кой го пее пред полицията. За целта наркобосът вече е провел индивидуални разговори с всеки един от приближените си, съобщавайки им различни локации за сделката, в очакване полицаите да се появят на мястото, където е техният информатор. Само ден остава до голямата сделка и Денис решава да се подсигури, премествайки дрогата на друго място от съображения за сигурност. Къде мисли да скрие хероина, каква хитра идея ще му хрумне, за да разсее вниманието на останалите и дали неговият план ще има успех, или по-скоро ще го изложи на голяма опасност?

Ще настъпи ли пълен разрив между Денис и Радо в „Братя“?

Спецполицаите също се готвят за очакваната операция по пласирането на останалите около 200 кг. наркотик, които Топал иска да продаде колкото може по-бързо. Получили от Акарди ден, час и точна локация, на която би трябвало да се проведе сделката, те не изключват и възможността, информаторът отново да ги подведе, затова търсят да се презастраховат. Но единственият извор на точни сведения за сделката, освен Акарди, се оказва видео записът от сватбата на Денис. Но той е с много лош звук и от него почти не се разбират думите на наркобоса. Компютърен специалист от ГДБОП работи по записа и пробва да изчисти звука, колкото е възможно. Ще успеят ли антимафиотите да стигнат до допълнителна информация, с помощта на която да сравнят подадените от Сандо данни, или ще се наложи да му се доверят, защото нямат друг изход?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.