Андрей продължава към финала на най-екстремното риалити предаване

В една от най-емоционалните и оспорвани битки в третия сезон на „Игри на волята: България“ един срещу друг застанаха двама от най-силните играчи – Андрей и Морунов. Играта изпита точността, бързината, издръжливостта и прецизността на двамата воини и приятели.  

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (26 ноември)

Със съвсем малка преднина Андрей успя да надвие Морунов и зае последното осмо място на финалите, заставайки до Елизабет, Неделчо, Паулина, Стратимир, Рабухчиев, Симеон и Борис. „Това беше най-трудната ми битка. Дори победата не е сладка. Морунов е най-достойният да спечели сезона“, сподели Андрей.

Приключенците доминираха в последната отборна битка в трети сезон на „Игри на волята: България“

„Благодаря на всички, които ме насърчиха да взема участие в това предизвикателство. То е едно от най-големите приключения в живота ми, но за съжаление, бе писано да стигна дотук. Това, което се надявам, че съм показал на дъщеря си, е преди всичко да бъде човек, да не се отказва и да помага на околните“, през сълзи сподели Морунов.

Мани: Не бих играла по различен начин играта и не бих променила държанието си

Освен с победа, Андрей се прибра в Резиденцията с нови 100 гроша и допълнителни 50 от Морунов. Заедно с жълтиците, той си тръгна от Арената и със Сабите на спасението, които съперникът му бе спечелил в капитанска битка в началото на сезона. Те ще позволят на Андрей да даде два допълнителни гласа на избран от него номинационен съвет в този решителен етап от състезанието. От своя страна Неделчо и Елизабет го посрещнаха в Резиденцията с готова стратегия за игрите в предстоящата финална седмица.

Приключенците спечелиха решаваща битка в „Игри на волята: България“

Ще бъдат ли изненадани Приключенците от липсата на Морунов на финалите? Каква ще бъде първата индивидуална битка и кой ще бъде победителят в нея? Ще проработи ли планът на Елизабет и Неделчо? – не пропускайте да видите в първия епизод от финалната седмица на третия сезон на „Игри на волята: България“ в понеделник от 21:00 часа по NOVA.    

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.