Паулина и Борис влизат в следващата елиминационна битка

Първата елиминационна битка във финалната седмица от трети сезон на „Игри на волята: България“ изправи Рабухчиев срещу Неделчо. В изключително тежката и многокомпонентна игра двамата воини подложиха точността, уменията в плуването, силата и най-вече волята си на огромно изпитание. 

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (30 ноември)

Преднината от 9 минути, която Рабухчиев натрупа по време на физическата част, се оказа недостатъчна срещу Неделчо, който обърна битката в своя полза при подреждането на пъзела. Рабухчиев демонстрира уважение и честна игра към противника си на Арената – когато Неделчо бе на ръба на силите си, той го мотивира да продължи и да се бори докрай.

Паулина спечели имунитет в първата индивидуална битка в „Игри на волята: България“

„Аз съм атлет и съм преминал през много лоши и добри моменти, но за мен „Игри на волята: България“ е нещо неописуемо. Няма как да обясниш на някого какво е да стъпиш на Еверест – същото е и с Арената тук. Няма как да опишеш какво е да влезеш в битка и да бъдеш част от едно племе, от едно семейство. Не силата, а сърцето е най-силната част от мен“, каза Рабухчиев преди да напусне риалити формата.

Валентин: В „Игри на волята“ трябва да създаваш приятелства по пътя към финала

Във втората битка за имунитет Симеон успя да грабне първото място и да спечели неприкосновеност и допълнителен глас на съвета. Момент невнимание събори кулата от чаши и чинии на Паулина преди всички и тя автоматично се превърна в първия номиниран играч за утрешната елиминационна игра.

Ралица Паскалева и Димо Алексиев – броени дни преди финала на „Игри на волята: България“

Край огъня ситуацията от вчерашния епизод се повтори и бившите Бойци откупиха от Ралица 5 допълнителни номинационни гласа. С тях те избраха противник на Паулина в следващата елиминационна битка да бъде Борис. От своя страна певицата даде своите 150 спечелени жълтици, за да закупи предимство в предстоящата решаваща игра.

Морунов за силата и честта на арената в „Игри на волята: България“ и в живота

Ще успее ли Паулина да елиминира Борис или той ще се завърне в Резиденцията? Кой от двамата ще премине към следващата индивидуална битка? Какво ще се случи на последния племенен съвет за сезона? - не пропускайте тази вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 часа по NOVA.  

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.