Тази събота от 20.00 ч. предстои големият финал на трети сезон на най-мистериозното шоу в ефира на NOVA

Броени дни преди последния епизод на „Маскираният певец“ Владо Пенев сподели малко повече за емоцията да бъде част от панела на най-мистериозното шоу.

Марта Вачкова: С трепет очаквам да разбера кой се крие зад всяка маска

„За мен „Маскираният певец“ е страхотно забавление. Ние сме много весел екип, с голяма част от панела и водещите се познаваме от много отдавна. Работили сме заедно в най-различни проекти. С други не се познаваме така добре, но се радвам, че имаме възможност да се опознаем. Наближава последното предаване, а след това остава една празнина. И страшно много искаш пак да се видиш с тези хора. Срещаме се и в живота, но не е същото. В панела аз съм човекът, който познава най-малко света на българския шоубизнес и най-малко съм бил в контакт с хората в него. Затова понякога давам невероятни и понякога не чак толкова очаквани предположения за това кой може да се крие зад маските“, разказва Владо Пенев.

Тото: Костюмът на Камъкът тежеше почти 50 кг. Когато го видях за първи път, се уплаших

„В спор смятам, че винаги по-умният отстъпва. Не мисля, че последната дума е чак толкова решаваща. Ако става дума за сериозни житейски битки, аз ги водя докрай и съм последователен, докато не постигна това, което целя. Но, когато става дума за шоуто, мисля, че трябва да сме търпеливи, толерантни и усмихнати и да даваме шанс да се случват добри и забавни неща за хората“, категоричен е той.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.