За силата на тялото и духа, за скандалите, музиката и любовта, финалистката в откровено интервю в „Събуди се“

Паулина Горанов е първата и единствена жена, която успя да стигне до големия финал в най-гледаното риалити в българския ефир „Игри на волята: България“. На дамата не и достигнаха само десет секунди, за да продължи във втория етап на играта от финалната битка, между Андрей и Симеон. Бронзовата финалистка от трети сезон, която е само на 24 години, доказа, че никога няма да остане по-назад от който и да е мъж и показа качества, с които разби на пух и прах представата на хората за красивото и русо момиче. Специално за „Събуди се“ Драгомир Танев се среща с Паулина за ексклузивно и откровено интервю.

За финалната битка в „Игри на волята: България“

„Чувствам се прекрасно извън предаването, тъй като последните седмици бяха психически натоварващи. С всеки изминал ден външния свят ти липсва все повече, особено близките ти хора. Замисляш се за това, каквото си имал и какво би дал, за да го имаш отново. На финала се случи това, което предполагах. Спечели Андрей, който е най-съвършения спортист от целия сезон или от всички сезони на риалитито. Не очаквах, че ще стигна толкова далеч. Но не исках да отпадна първа. Влязох в „Игри на волята“, за да предизвикам себе си и да видя на какво съм способна. Знаех, че съм способна на много, но въпреки всичко не вярвах, че ще съм наравно с професионалните спортисти. Нямах очаквания, че ще стигна до финал, но когато бях на него, само 10 секунди ме разделиха от това да премина на следващия етап, в който се изисква сръчност, която е най-голямата ми сила“, споделя Паулина.

Андрей е големият победител в третия сезон на „Игри на волята: България“

За примера към жените

„Искрено се надявам участието ми в „Игри на волята“ да е дало повече вяра на жените, за това, че ние наистина можем колкото мъжете и нищо не може да ни спре. Ако искаме нещо, ще го получим“, коментира думите си, че се надява на женски финал и за примера, който дава на женската аудитория.

За негативните коментари в социалните мрежи

„Хората пред телевизорите не харесват изявени характери или хора със собствено мнение. Мнозинството казваха, че съм със свръхвисоко самочувствие и да, имам такова. Смятам, че всеки би трябвало да има самочувствие. Избягвах да чета коментари и ми беше неприятно когато получавах лични съобщения, които бяха брутални. Имаше такива за пожелаване на смърт на някой от близките ми и на мен. Това ме засягаше най-много, че близките ми са повече засегнати от това, което се пише. Засягах се, но повече заради баща ми“, споделя какво я е притеснявало от нападките относно поведението й в предаването.

Големият победител от „Игри на волята: България“ ще стане ясен днес

„Категорично реших да не флиртувам с мъжете и да не използвам женския си чар. Категорично се спрях на приятелските взаимоотношения, както със Стратимир, така и с Рабухчиев. С всички други сме в много приятелски взаимоотношения. Стратимир ми остана най-близкият човек, защото той показа, че го е грижа и заставаше зад мен. Постъпките му бяха много приятелски. От моя страна беше същото от началото до края“, обяснява за обвиненията, че флиртува и използва отношенията си с мъжете, за да достигне по-напред в риалитито финалистката.

За връзката й с баща й

„Цял живот се опитвам да ме похвали за нещо и да ме оцени. В последно време се отпусна и започна да ми споделя положителното, защото преди това основно се коментираше негативното. През годините, това ме е ограничавало от артистична гледна точка. Моментът, в който аз поех ангажимент да се грижа изцяло сама за болния ми дядо до последните му дни, който беше тежко болен от рак, обърна мнението на баща ми към мен. Тогава започна да ме възприема като голям човек, на който да споделя или да се вслушва в мнението. До този момент аз бях малкото му детенце, но тази трагедия в семейството ни сътвори връзката между мен и баща ми“, разкрива повече за емоционалната връзка която има с баща си Паулина.

Паулина отстрани Борис в тежка елиминационна битка

За желанието й да прави музика

В четвъртък излезе последната й песен и Поли разказва, че от малка има желание да се занимава с музика. Обича да пее, танцува, рисува и е проявявала интерес към всичко свързано с изкуство. Според нея е трудно да се занимаваш с музика и то не само в България, а по принцип. Не иска да разчита само на музиката, тъй като много рядко носи достатъчни доходи. Въпреки това, тя напуска Полша и идва в България, където започва да се занимава и да прави музика.

„Мисля, че най-ценното нещо, което имаме в България, са хората и точно тази топлина, която притежаваме. Това е Балканската топлина, която в Полша не получих. Това е нещо, което трябва да ценим, а масово не го правим, защото го приемаме за даденост. Като човек дошъл в България на скоро, силно го оценявам", коментира завръщането си в страната и желанието й да се занимава с музика.

За българските корени

"Идвах в България за кратко време през лятото и съответно не съм се докосвала толкова много до българската култура. Не съм пътувала и не съм знаела, че има такива невероятни места в страната. Когато преди няколко години отидох в Белоградчик, останах без думи. Същото усещане бе като посетих „Седемте рилски езера“ или на „Божиите очи“. Имаме невероятни места и ако икономическата ситуация бе по-различна, смятам, че хора от цял свят биха идвали да пътуват из България", допълва финалистката.

Равносметката от „Игри на волята: България“

„Научих, че когато искам, мога. Разбрах, че мога много повече отколкото си мислех, че мога. „Игри на волята“ е точно за тази воля. Ако някой я притежава, ще го изуми на много моменти. „Игри на волята“ е невероятно преживяване, в което най-ценното нещо е да научиш на колко си способен и колко можеш.“

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.