Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Във вторник влизаме в дома на журналиста Сибина Григорова, която е избрала да изследва това, което се случва между редовете на социалните мрежи. Майстор на комуникацията според участниците в „Черешката на тортата“, тя обича да споделя интересни истории и да забавлява гостите си, които винаги са добре дошли в дома й. Вечерята й е свързана с интересни преживявания и истории, споделени с приятелките й, помагащи й да подготви храната.

Италиански кулинарни изкушения от Михаил Дюзев в „Черешката на тортата”

Журналистката е подготвила меню, съчетаващо френски и италиански вкусове, в което присъстват пилешка крем супа с кресон и разбит белтък, последвани от терин с патладжан и домати. За предястие Сибина поднася карпачо със смокини и френско сирене, което има сантиментална връзка със съпруга й Асен. За основно домакинята се спира на телешко с печени картофи, а десертът ще е панакота.

Шеф Манчев: Храната е преживяване и емоция

За амбициозното си меню домакинята се обръща за подкрепа към две свои приятелки, които й оказват безценна помощ в кухнята. Женската армия я подготвя за битка, а Сибина признава, че обича да експериментира и често й се случва да върши всичко в последния момент.

Подходяща ли е супата за вечерно меню според протокола и може ли да замени салатата? Ще допадне ли интересната трактовка на гостите и на шеф Манчев? 

Кой ще заеме първото място и ще си тръгне с плакета от шеф Манчев, не пропускайте да проследите в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.