Той се нареди на почетното четвърто място в оспорваната битка между петимата финалисти

В специално интервю за „На кафе“ Стратимир сподели емоциите си от участието си в най-екстремното риалити.

„Постигнах първоначалната си цел да съм сред финалистите. Последната битка беше изцяло моя. Елементите бяха мои. Дори докато отивахме към арената се спогледахме с другите и всички бяха убедени, че вляза в топ 3“, споделя Стратимир.

Борис: В „Игри на волята“ съм 100% човекът, който съм навън

„Смятам, че жените са много подценявани в „Игри на волята: България“ и е разбираемо. Има много елементи, при които мъжете превъзхождат жените. Но в други игри жените побеждаваха мъжете както си искат“, разказва той.

Елизабет: В „Игри на волята: България“ влязох на война, но открих приятели

„За мен думата късмет е нещо повече от случайност. Късметът понякога означава колко добре си подготвен за дадена ситуация. Ако си подготвен и ти се отдаде възможност, това е късмет. Ако не си, значи нямаш късмет. Така се случи, че битката ми с Елизабет беше въпрос на късмет. Лично аз харесвам игри, в които мога да поема контрол, да използвам уменията си и да разчитам изцяло на себе си. Дори капитанската ми битка с Морунов щеше да е страхотна, ако нямаше брадви“, допълва състезателят.

Андрей: Емоционално най-тежката ми битка бе с Морунов

„Ако можех да започна играта отначало, бих променил стратегията си. Бях много мълчалив в моменти, в които можех да обясня на всички защо действам по определен начин. Бих бил по-отворен към това да споделям какво ми се върти в главата“, категоричен е Стратимир.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.