Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер менюто ще бъде малка репетиция за празниците, а постните ястия ще преобладават. Телевизионната водеща Мариана Векилска ще покаже на зрителите дома си и ще сподели с тях скъпи спомени.

Вечеря за шампиони с Боряна Калейн в „Черешката на тортата“

Менюто на Мариана ще бъде подчинено на идеята да предложи рецепти от различни краища на България, които са леко встрани от най-традиционните ястия за Бъдни вечер, така че зрителите да почерпят различни идеи за празника.

Вечеря за ценители с Яна Липованска в „Черешката на тортата“

За начало тя ще сервира на своите гости банички под формата на мъфини според задачата на шеф Манчев. Салатата, която журналистката е избрала е от земна ябълка, предястието ще бъде лозови сърмички с булгур, а основното цветни пълнени чушки с ориз, моркови, целина, три вида гъби - два вида печурки и кладница. Десертът ще бъде постен, семпъл, но и изключително вкусен – семеен сладкиш с настъргани ябълки.

Какво тайно оръжие в кухнята ще използва домакинята и с чия помощ е подбрала изненадите за гостите си в края на вечерта, гледайте тази вечер от 20.00 ч. в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.