Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Кулинарната надпревара продължава в дома на красивата синоптичка Ева Кикерезова. Тя има три деца и е създала в дома си изключителен уют и топлина. Ева често пазарува и готви, защото смята, че душата на дома е семейната вечеря.

„Нощта на авокадото” с Орлин Павлов в „Черешката на тортата”

Приготовлението започва със сълзи, защото ситото на баба ѝ предизвиква спомени у нея. Докато  готви, Ева разказва за трудната раздялата с бившия ѝ мъж и как е станала синоптик.

Екзотични кулинарни изкушения с Марина Войкова в "Черешката на тортата"

Синоптичката приготвя предястие с патладжани, за основно прави телешко  с манатарки, а за десерт е замислила торта с шоколад и авокадо. Ева ще зарадва гостите  с погача, която сама ще замеси.

Изненадата за гостите е още в началото на вечерята, малко след като Роксана изнася концерт на масата, придружен с хвърляне на салфетки. Тя е особено затрогваща за Орлин и ще видим дори сълзи в очите му.

Дали гостите ще оценят с максимални точки гостоприемството на Ева, гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.