Очаквайте най-новата поредица, разказваща драматичната история на една фамилия, през пролетния сезон в ефира на NOVA

Новият сериал на NOVA „Лъжите в нас“ разказва за семейните ценности, житейските изпитания, грешките, тайните и цената на успеха.

В главните роли влизат  Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Доманян и Орлин Павлов.

„Това е един преди всичко авторски сериал. Това означава, че в максимална степен засяга психологията, бита и ежедневието на нас българите. Историята започва назад в миналото, но засяга т.нар. преход“, разкрива повече за историята продуцентът Евтим Милошев.

„Актьорите са добре познати и обичани от публиката. Те са изключително отдадени. Лесно се работи с такъв тип актьори, защото са готови да преоткриват себе си. Готови са на крайности и да дадат нещо от себе си, в името на проекта“, споделя режисьорът Павел Веснаков.

„Лъжите в нас“ – най-новият български сериал

В главната роля влиза актьорът Емил Марков. Неговият герой е богат и контролиращ бизнесмен, който се занимава с дърводобив.

„Преминал е успешно през т. нар. преход, за който говорим, че уж сега вече е свършил. Заварваме го в настоящето с много проблеми, тайни и лъжи в цялата му биография. Историята е малко камерна и затворена във взаимоотношенията в едно семейство и техния приятелски кръг“, разказва повече за героя си актьорът Емил Марков.

„Лъжите в нас“ – сериал за цената на успеха и несподелената любов

„Искам да споделя със зрителите да очакват един различен проект – различен във визията, сюжета, в начина по който се играе, по който се снима и разказва“, обобщава какво да очакваме през пролетния сезон в ефира на NOVA продуцентът.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата на сериала. 

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.