Гледайте епизода на кулинарното риалити този петък от 20.00 ч. по NOVA

Доказалият се кулинарен експерт Камелия Воче, ще се опита да надмине високите очаквания на гостите и на зрителите, и ще демонстрира големите си възможности. Певицата с нежен глас и огромни готварски заложби, ще опита да даде всичко от себе си  с разточително меню от изтънчени ястия, подправени с много талант и любов. Камелия е живяла дълго време в Италия, но за нея след семейството и децата, музиката е голямата й любов.

Източна ориенталска екзотика в „Черешката на тортата“ с Александра Тюркмен

Обичащата да готви кулинарка, участваща за четвърти път в предаването, стартира менюто си със салата от два вида боб, рукола, бейби спанак и пармиджано. Като предястие ще приготви разядка по сицилиански от сирена и патладжан. Задачата на шеф Манчев тази седмица е супа с аромат на зима, затова супата, която Камелия приготвя е тематична - от кестени, придружена от топла питка. Два вида паста - равиоли с манатарки и канелони с телешко и шам фастък. За основно певицата е планирала заешко и няколко вида десерти -  сицилиански каноли, панакота с малини, целувки и еклери.

Вечеря с духа на Северозапада с Цветелина Цветкова в „Черешката на тортата“

Камелия избира да готви в нейния магазин за прясна паста, десерти и италиански изкушения, който ще се превърне в храм на кулинарно вдъхновение. Но отваря дома си за гостите, които дълго ще помнят пиршеството, в което ще получат главни роли. Какви кулинарни техники ще покаже на зрителите домакинята и ще направи ли някакви фокуси, с които да ни изненада, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.