В безкомпромисна борба за короната влизат златна медалистка, комедийна актриса, певица и фитнес модел, режисьор и боец за по-здравословна улична храна

Новата седмица на „Черешката на тортата“ ще предложи неустоими рецепти, амбиция за победа и много интересни истории. Кулинарни шедьоври ще творят световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, актрисата, позната от телевизионния ефир и театралната сцена – Елена Атанасова, певицата и фитнес модел Никол Стоянова – Ника, продуцентът, сценарист и актьор Ники Илиев и собственикът на верига ресторанти за бургери Петко Цочев. Шеф Манчев по традиция ще следи добрият вкус да не напуска състезанието, а задачата му този път ще включва приготвянето на най-вкусното кюфте.

Седмицата започва със седемстепенно меню от модела, певица, и организатор на събития Никол Стоянова – Ника. С хладнокръвни съвети и добра организация в пазаруването на продуктите ще помогне нейната половинка – Кирил Вълчев-Скалата. Като опитен играч в сферата на изкуството, нейна главна цел ще бъде съвършенството. Ника ще обърне внимание на всеки малък детайл от вечерята и ще предложи модерен прочит на българско меню в бутиков ресторант.  

Във вторник любимата актриса Елена Атанасова застава под светлините на прожектора, пренасяйки компанията в камерен спектакъл на театралната сцена. Актрисата ще опита да надмине кулинарните умения на своята героиня – чаровната Марияна от хитовия сериал “All Inclusive”, подготвяйки меню от любими свои ястия, подправени с щипка добро настроение, артистичност и много въображение. Гвоздеят на вечерята ще бъде любопитната изненада, която ще остави без думи гостите.

Опитният кулинарен ветеран Петко Цочев поема щафетата в сряда, въоръжен с мултинационално меню. Бизнесменът ще запознае зрителите с уменията си в кухнята, демонстрирайки майсторско изпълнение на идеите си и отношение към всеки един продукт. Той ще предложи нетрадиционен за нашите ширини подход в приготвянето на ястията си, за да изкуши максимално звездната компания и да докосне техните сетива.  

Режисьорът Ники Илиев ще стане част от кулинарен екшън в четвъртък. С широка усмивка на лицето домакинът ще се сблъска с голяма доза препятствия по пътя на перфектната вечеря, но ще бъде твърдо решен да надгради значително първото си представяне в „Черешката на тортата“. Помощ и ценни кулинарни напътствия в сложната задача ще получи от няколко интересни помощници, разпръснати в цяла България.

Шампионката по гимнастика Симона Пейчева ще постави незабравим финал на седмицата, като покани за първи път зрителите и гостите в най-личното си пространство – нейния уютен дом. Въпреки че няма време да готви често, спортната грация ще се постарае да направи най-доброто, на което е способна. По време на вечерята ще открехне личната врата към спортния свят и ще разкаже за наградите, победите и първата среща с нейния спортен идол.

Кой от звездните домакини ще сготви перфектната вечеря и ще впечатли шеф Манчев най-много – гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.