Гледайте епизода на кулинарното риалити този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Певицата и фитнес модел Никол Стоянова – Ника влиза в кухнята на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Всестранно развит талант –  тя е завършила е поп и джаз пеене, но се справя еднакво добре както с организацията на събития и конкурси, така и с работата си на снимачната площадка, където се изявява като актриса и модел.

Челен сблъсък на кулинарно майсторство в „Черешката на тортата“

Концепцията за менюто, което Ника ще подготви за своите гости, е съгласувано предварително с нейния колега Кирил Вълчев-Скалата, който вече е бил участник в „Черешката на тортата“. Тя ще заложи на българската традиционна кухня, в съчетания с домашна ракия, бяло и червено вино и ще им сервира разядка от крокмач, сиренак, салата снежанка, домати „шмеркезе“, основно от различни видове кюфтета и барбойник. Десертът ще бъде специален и придружен с изненада, която ще очарова гостите.

Каква оценка ще получи красивата Ника за представянето си, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.