Една от ключовите роли в драматичната поредица е поверена на актьора с емблематичен глас и неустоима харизма

Пълното преобразяване е само една малка част от "жертвите", свързани с актьорската професия. Като истински професионалист Васил Бинев с готовност приема голямата промяна във визията, свързана с новото артистично предизвикателство в живота му.

„Новата ми визия е странна и за мен. Още не мога да свикна с този образ. Снимам се в нов сериал на NOVA, който се казва „Лъжите в нас“. Зрителите ще имат възможността да гледат една истинска семейна драма. Историята на едно семейство, което е белязано с отпечатъка на миналото. В него всеки герой има своята линия и трагедия, своята драма, своите лъжи... Затова и сериалът се казва така“, споделя Васил Бинев.

И допълва: „Винаги съм ходил с по-дълга коса. Сега ми е доста странно, когато се погледна в огледалото. Но се свиква. Мустакът и бакенбардите ми са интересни и са основна черта на героя ми“, допълва той. 

А каква е неговата история в сериала, предстои да разберем...

Очаквайте най-новия сериал "Лъжите в нас" - скоро по NOVA. 

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.