Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Подобно на киното в днешния епизод ще има много обрати, изненади и драматични моменти. Освен екшън, драма и съспенс, за финал домакинът е планирал специална изненада.

Продуцентът, сценарист, режисьор и актьор Ники Илиев участва в „Черешката на тортата“ за втори път. Той ще се отдаде на кулинарни експерименти в новия епизод на формата тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Той ще се опита да впечатли Никол Стоянова-Ника, Елена Атанасова, Симона Пейчева и Петко Цочев, въпреки малкия си опит в кухнята. Ники е леко притеснен, тъй като не е от най-добрите кулинари и не се чувства в свои води. Опасява се да не превърне епизода в нещо подобно на „Кошмари на кухнята в Черешката на тортата 2“, но с усмивка на лицето се впуска в кулинарното предизвикателство. Целта му е да надгради предишното си представяне. Затова се вслушва в ценните съвети и кулинарните напътствия на различни помощници.

Пиршество за сетивата с Петко Цочев в „Черешката на тортата“

Ники приготвя за втори път десерт в живота си и то пред камери, специално за предаването, като отново избира да следва рецепта от интернет.

Задачата на шеф Манчев тази седмица е търсенето на интересна рецепта за най-вкусното кюфте. Това се оказва доста голямо предизвикателство за артиста, за който това е храна от ресторант. Изборът му е да направи кюфтета от киноа. За основно ястие в менюто, което ще сервира на вечерята си, усмихнатия артист е планирал пиле тарияки, с гарнитура от чушки и ориз. Кино творецът се съобразява с вегетарианката Симона и за нея заменя пилешкото месо с тофу. Салатата не е съобразена със сезона, но е нещо познато и обичано от актьора – бейби спанак, с малини, нахут, пармезан и яйца. 

Истински кулинарен спектакъл с Елена Атанасова в „Черешката на тортата“

Важни ли са наградите в живота и как ги приема с днешна дата? Каква е специалната изненада, която режисьорът е подготвил за гостите си, предстои да видим в епизода на „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.