Гледайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Този петък домакин на „Черешката на тортата“ е световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева. Тя продължава ежедневно да е в залата за художествена гимнастика, тренираща деца и едновременно с това се изявява като водеща на ТВ предаване. 

Кулинарни експерименти с Ники Илиев в „Черешката на тортата“

Гимнастичката отваря дома си за гостите, превърнали се в нейни приятели след кулинарната седмица. Решава се да допусне камерите до личното й пространство, а чрез дома и храната, тя ще се опита да разкрие индивидуалността си. Подобно на Ники Илиев и тя няма голям опит в готвенето, но получава помощ от брат си, който се оказва професионален готвач в Норвегия.

Пиршество за сетивата с Петко Цочев в „Черешката на тортата“

Менюто, което шампионката е подготвила е лесно за професионалист в кухнята, но плашещо за спортната грация. Като предястие салата, брускети и любимото й плато от сирена. За основно – обезкостен свински бут със сини сливи. Задачата на шеф Манчев тази седмица е търсенето на интересна рецепта за най-вкусното кюфте. Симона решава да приготви спаначени кюфтенца, но по здравословна рецепта. Десертът е любимото ястие на гимнастичката - микс от три вида шоколад.

Кой ще е помощникът на Симона в кухнята, в която признава, че не готви често и не се храни с готвена храна? С какъв жест ще изненада Симона гостите си в началото и в края на вечерта и важни ли са многобройните награди, които е спечелила по време на спортната си кариера, гледайте в „Черешката на тортата“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.