Искра Донова, Гергана Стоянова, Магдалена Христова, Алек Алексиев и Свилен Ноев се изправят в неравна битка със седмичната задача на шеф Манчев

Фаталната жена от сериала „Братя“ Искра Донова, един от най-разпознаваемите български гласове Гергана Стоянова, атлетът Магдалена Христова, актьорът Алек Алексиев и вокалистът на група „Остава“ Свилен Ноев ще се борят за аплодисментите на зрителите тази седмица в „Черешката на тортата“. Амбициозната задача на строгия съдник шеф Манчев за ястие с щраусово яйце обещава истинско зрелище, което ще предизвика звездните домакини и ще ги изправи в битка с екзотичния продукт.

Старт на седмицата ще даде кулинарният дебют на треньорката по лека атлетика Магдалена Христова. Спортната фурия ще вложи сърцето и душата си в подготовката на вкусно и добре обмислено меню, което ще поднесе с широка усмивка и финес. Нетипичният начин на сервиране на храната ще се погрижи за непринудения дух на вечерта, а интересните откровения на масата ще разкрият какво е  общото между спорта и социалните мрежи.

Вечеря за шампиони със Симона Пейчева в „Черешката на тортата

Кулинарни изкушения от българската кухня, но поднесени по нетрадиционен начин, ще предложи Гергана Стоянова във вторник. Жената, с глас като визитна картичка, ще бъде въоръжена с много хумор и голяма доза самоирония, а главният герой в менюто на организираната актриса ще предизвика смесени реакции у гостите. По време на вечерята атмосферата ще бъде нажежена до червено, а специалният подарък с висок градус ще допълни доброто настроение на веселата компания.

Кулинарни експерименти с Ники Илиев в „Черешката на тортата“

В сряда идва ред на любимата актриса от сериала на NOVA „Братя“ – Искра Донова. Този път тя влиза в образа на кулинар, за да демонстрира своите заложби с гозби, вдъхновени от нейното семейство. Специални домашни сарми и два уникални десерта ще превърнат вечерята на Искра в пир за сетивата. Актрисата ще разкаже любопитната история за първата си магична среща със сцената, а изненадата й със специално послание ще докосне сърцата на всички.

Кулинарната надпревара продължава в четвъртък с чаровния актьор с безбрежен поглед и талант Алек Алексиев. Той ще пазарува в любими квартални магазинчета, където го очакват вкусни деликатеси, а по време на готвенето отношенията с най-новия му приятел – яйцето Сеньор ще преминат през драматични обрати. Още с влизането Алек ще предизвика физиката на гостите си, а след това ще се погрижи усмивките да не слизат от лицата им.

В петък фронтменът на „Остава“ Свилен Ноев ще докосне душите на компанията с рок музика и вкусна храна. Няколко недоразумения ще заплашат вечерята, но той ще се изправи срещу тях, демонстрирайки истинско хладнокръвие и непоколебимост. Рок вечерта ще премине под мотото на забавни музикални истории от репертоара на Свилен и отговор на въпроса колко малко е необходимо, за да превърнеш гостите си в истински фенове.

Кой ще се справи най-добре в приготвянето на щраусовото яйце и чия вечеря ще събере най-много точки – гледайте в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.