Гледайте епизода на кулинарното риалити този понеделник от 20.00 ч. по NOVA

В понеделник седмицата започва с треньорката, която може да накара всеки да скача по-надалеч и да тича по-бързо, Магдалена Христова. Атлетката държи рекордите за девойки и жени в скока на дължина, и е грода от факта, че е била водачка в световната ранг листа. В момента Маги се занимава и организира състезания за деца, но респектира останалите участници с дисциплината и силата на характера си.

Щраусовото яйце се превръща в препятствие в „Черешката на тортата“

Задачата на шеф Манчев тази седмица е включването в ястие на екзотичното щраусово яйце. То се оказва трудно за отваряне и още по-предизвикателно за приготвяне за участниците. Едно щраусово яйце се равнява от 22 до 25 кокоши яйца, а това според шеф Манчев е голяма възможност за изява. Забавлението ще е предимно за зрителите, които ще станат свидетели на затрудненията на участниците в „Черешката на тортата“.

Вечеря за шампиони със Симона Пейчева в „Черешката на тортата“

Маги решава да заложи в менюто си на салата с чери домати, рукола, бейби спанак и валериана. Като предястие ще приготви две разядки – едната с патладжан, а другата със сирене и извара. Основното ястие ще е пъдпъдъчи гърди, гарнирани върху картофено пюре и трюфели. Десертът е стандартен – бисквитена торта, но с леко променена и по-диетична рецепта. Ще успее ли атлетката да счупи черупката на щраусовото яйце и как ще го интегрира в менюто си? 

Кулинарни експерименти с Ники Илиев в „Черешката на тортата“

Треньорката посреща компанията в дома си и успява да създаде атмосфера на непринуденост и уют. С какви теми ще забавлява гостите си атлетката и къде е пресечната точка между спорта и социалните мрежи, гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.