Част от звездите, които ще участват в новия 10-и сезон, се оказаха на спирка „Вишнева“ на трамвай № 10

Какво правят там? Разказва Драгомир Танев

В Деня на влюбените и празника на виното Трифон Зарезан зрителите на NOVA ще видят първите звездни преобразявания в юбилейния 10-и сезон на любимото предаване „Като две капки вода“.

Култовото шоу „Като две капки вода“ се завръща по NOVA с юбилеен сезон на 14-и февруари

Тематично на 10-и февруари на култовата спирка „Вишнева“ на трамвай № 10 в столицата участниците в тазгодишния сезон на предаването се събраха, за да изненадат феновете си.
„Тук сме, за да подарим няколко балона по повод юбилейното издание на „Като две капки вода“, което започва съвсем скоро. Надявам се зрителите да бъдат благосклонни. От доста години се разминавам с този формат, но винаги съм бил почитател на това предаване, защото е свързано с музика, с артистизъм и със забавление. Приех с най-голямо удоволствие поканата“, споделя Александър Сано.

ГАЛЕРИЯ: СПИРКА "ВИШНЕВА"

„Реших да се впусна в това приключение, защото мисля, че е много весело, предизвикателно и различно. Мисля, че с колегите можем много да си помогнем взаимно. Шоуто е много готино. Бих искала да ми се паднат предизвикателни образи“, допълни Крисия Тодорова.

Крисия, Алисия, Есил Дюран, Мариана Попова, Руслан Мъйнов, Моню Монев и Александър Сано изненадаха с подарък своите фенове. А те успяха да се снимат и да вземат автографи от звездите.

Фънки: В юбилейния сезон на „Като две капки вода“ няма да отстъпя от принципите си

„За мен ще бъде интересно да се видя по друг начин“, сподели Есил Дюран.
„Много съм щастлива и благодарна, че съм част от шоуто. Най-после след 10 години. Трудни са ми съвременните певици от рода на Дуа Липа и Дожа Кат. Надявам се да ми се пада повече класика“, призна Мариана Попова.

 

„Всички жени, които ще участват в юбилейния сезон на „Като две капки вода“ са певици, а мъжете сме актьори. Ще бъде супер забавно и интересно. Ще се опитам да не разочаровам зрителите. Ще направя каквото трябва, а пък да става каквото ще“, сподели Дарин Ангелов. Той не успя да присъства на събитието на спирка „Вишнева“ в столицата, но не пропусна да раздаде балони на своите колеги панелисти в студиото на „На кафе“. 

Тази година в шоуто ще участват 9 звезди, а журито ще бъде в познатия състав – Хилда Казасян. Фънки и Юлиан Вергов. Но всяка седмица ще има и гост-звезда, която ще седне на горещия стол на панела, за да оценява образите на участниците. В юбилейното издание сцената ще събере за първи път заедно като водещи на шоуто Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, които ще допринесат за доброто настроение на зрителите.

Не пропускайте старта на юбилейния сезон на "Като две капки вода" на 14 февруари от 20.00 ч.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.