Изпълнителката спечели зрителите и журито с невероятно превъплъщение в образа на великата Арета Франклин в първия лайв на „Като две капки вода“

Предстои интересен юбилеен 10 сезон на „Като две капки вода“, в който ще наблюдаваме противоборство на силно амбицираните певици, които желаят да демонстрират вокалните си умения и актьори, които ще се опитат да им се противопоставят с актьорски талант и перфектна имитация на образите. Очакваме превъплъщение срещу вокални дарби!

На Есил Дюран и се наложи да се превъплъти и вокално и физически в образа на кралицата на соул музиката Арета Франклин. Тя спечели зрителите и журито с невероятното физическо превъпълщение и показа изключителни вокални способности.

„Разминавахме се с колегите и всички ме питаха коя съм. Забавно беше зад кулисите, тъй като не можеха да ме разпознаят. Вече 10 години в предаването „Като две капки вода“ има много сполучливи образи. Беше ми много притеснено дали ще мога да имитирам Арета и какво ще се случи на първия лайв. Нямах яснота дали ставам за такова нещо. Отзад зад кулисите падаше такъв смях, че аз излязох с приповдигнато и забавно настроение“, признава през репортер на „На кафе“ победителката.

„Като две капки вода“ откри пролетния сезон на NOVA със забележително шоу (ВИДЕО + СНИМКИ)

За избора й на изпълнител за първия лайв

„Има нещо в мен, което ме тика към трудните пътища, може би, защото аз самата си правя предизвикателствата. След толкова опит знам, че само излизането от твоята кожа и комфорт, и предизвикателствата, могат да те накарат да вземеш максимума от това, което се случва и да си го носиш по-нататък в живота и в кариерата си. Знам че по този начин ставаш по-голям, по-уверен и по-добър. Това е важно за нашата работа. Аз съм взискателна към себе си и нямаше да се успокоя ако не покрия всичко това. Това не е фатално, на против когато си си поставил задача, трябва да я изпълниш максимално добре. Благодаря на хората, които гласуват пред екраните, защото променят вота. Много благодаря на всички. Това ме прави щастлива тъй като аз не съм от хората, които печелят лесно първи места и награди“, благодари на зрителите Есил.

Есил Дюран и Рафи Бохосян - родени победители на сцената на „Като две капки вода“

За образите, които биха я затруднили

„Всъщност най-трудно ще ми е да пея и да танцувам. Пеенето трябва да е на ниво, а танците трябва да са супер атрактивни и въздействащи, а не просто да се движа. Аз не просто правя движението, а искам да въздействам и чрез тялото си“, споделя опасенията си певицата.

„Атмосферата зад кулисите беше много приятелска. Познавам повечето от актьорите, с които съм работил заедно, но съм впечатлен от момичетата, които въпреки напрежението, се бореха до последно. Дори и на репетиции ако е имало колебания и притеснения, излязоха и изпълниха перфектно превъплъщенията си“, споделя впечатленията си Дарин Ангелов, който в първия лайв влезе в образа на Орлин Павлов.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.