Новият български сериал стартира този вторник в 20.00 ч., а зрителите могат да го проследят всяка седмица от вторник до петък в ефира на NOVA

Актьорският състав и творческия екип на поредицата премина по червения килим и част от актьорите споделиха пред камерите детайли за персонажите, в които се превъплъщават.

„Хората ще се забавляват на нашето събитие-сватба, която предстои в епизода тази вечер“, споделя Радина Думанян.

ГАЛЕРИЯ: ПРЕМИЕРА НА "ЛЪЖИТЕ В НАС"

„Аз влизам в едно уникално много богато семейство, но се оказва, че обичайки Рая, аз започвам да се раздвоявам. Въпросът е дали любовта ми към нея ще оцелее“, разкрива с какво ще заинтригува зрителите персонажа на Орлин Павлов

„Лъжите в нас“ стартира тази вечер в 20:00 часа по NOVA

„Още тази вечер преобръщането ще започне с пълна сила. Надявам се зрителите да възприемат положително това, което сме направили, тъй като се постарахме много. Вълнувам се, тъй като предстои да покажем едни съвсем различни лица. Героинята ми е много различна и дори се наложи да променя и начина си на говор за тази роля. Тя говори малко по-американски, но няма да издавам повече“, разказва за ролята на Ирина, която ще обърка плановете в живота на всички в сериала, актрисата Диана Димитрова.

Драматичният семеен сериал се отличава с многопластов сюжет, разнообразни и задълбочени герои, които ще преминат през перипетии и ще преживеят дълбоки катарзиси. Ще бъдат засегнати темите за семейството, изпитанията в живота, тайните, лъжите, успеха и сметката, която трябва да бъде платена.

Евтим Милошев: „Лъжите в нас“ е сериал за сечта не просто в гората, а в човешките отношения

Сюжетът на сериала се развива около историите на едно разпадащо се семейство и тъмните сделки около бизнеса на преуспял бизнесмен, занимаващ се с дърводобив. Актьорът Емил Марков е в ролята на Константин Шейтанов, който е готов на всичко да опази изградената по време на прехода империя, чрез тъмни тайни, лъжи и заплетени схеми. В навечерието на сватбата на дъщеря си Рая (Радина Думанян) с проспериращия в компанията Сава (Орлин Павлов), природно бедствие, причинено от незаконна сеч, ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство. Появата на буйната, непокорна и непредсказуема Ирина (Диана Димитрова), сестра на Рая, ще преобърне живота на героите в сериала.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.