Актрисата коментира дали винаги трябва да казваме истината, основна тема в драматичната поредица, излъчвана в ефира на NOVA

Младата и талантлива актриса Мария Сотирова, пред репортер на „На кафе“, разкрива приликите си с героинята си, журналистката Бояна от драматичния сериал „Лъжите в нас“, излъчван в ефира на NOVA.

Какво е общото между актрисата и героинята й от сериала?

„Много от нещата се препокриват с мен като личност, разбира се не изцяло. Героинята ми е доста по-нетактична, но и по-емоционална. По това си приличаме. За съжаление, героинята ми попада в доста трудни ситуации, от които ще видим как ще излезе в последствие. Аз не съм се сблъсквала с такива неща. Приличаме си също по това, че и аз съм също така първична, дръзка, емоционална и отдадена“, коментира Мария героинята си от сериала „Лъжите в нас“, която е дива и буйна по характер и душа.

Кога първичността е враг?

„Може би в моменти, в които е трябвало първо да премисля, за да не засегна някого. Но в повечето случаи това не ми пречи. Ако съм честна спрямо себе си и човека отсреща, то първичността не ми пречи“, споделя мнението си актрисата.

Тъмни сделки и предателства в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Актрисата е родена на 1 март и е нормално да е по-емоционална на рождения си ден. Признава, че се стреми да не е със завишени очаквания, за да не остане разочарована. Обича да се събира с много хора, да празнува и да черпи близките и приятелите си.

„Имах една ситуация в училище когато едно момче много ме харесваше. Дойде при мен на 1 март и ми подари мартеничка, като явно не знаеше, че имам рожден ден. Получи се конфузна ситуация, но истината е, че получавам много подаръци. Но това не е най-важното. Искам да съм с хората, които обичам и да съм в истински, плътни взаимоотношения, в които да цари хармония и разбирателство“, разказва Мария какво е да си рожденик на голям празник.

Ирина пред съдбоносно решение в „Лъжите в нас“

За темите, засегнати в сериала „Лъжите в нас“

„Много са хубави темите, които засяга сериала „Лъжите в нас“ – за лъжите и за това, доколко си позволяваме да сме честни спрямо себе си и спрямо другите. Дали робуваме на някакви предразсъдъци? Слагаме ли се сами в рамка или си позволяваме да сме здраво стъпили на земята? Показваме ли истината или се крием зад безброй стени?“

Не пропускайте „Лъжите в нас“ от вторник до петък от 20:00 часа по NOVA!

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.