Актрисата коментира удовлетворението си да се превъплъти в героинята си, както и темите за лъжите и безусловната любов, застъпени в драматичната поредица

„Симпатично ми е да играя тази роля, защото е много различна. Някъде в мен се крие нещо от нея. Тя е малко суха, но сценаристите ми обещаха, че в средата на 550 епизод или сезон, ще започне да се променя, което аз очаквам с нетърпение. За сега тя е стилна, с една и съща прическа, едно и също червило и грим. Много е прибрана, строга, прави забележки, не е била никога женена, няма деца, но е отгледала децата на брат си. Винаги в къщата й е подредено, красиво, но и в моята е така. Тя е богата, разполага с много средства и къщата е нейна. В нея се крие едно доста любопитно зрънце – мисли си, че всичко знае и стои зад всяка интрига. Но така се случва, че непрекъснато попада на някакви следи, затова и знае почти всичко. Тя наблюдава внимателно, застанала в сянката на някакво перде, зад което разбира и разнищва какво се случва. В миналото тя явно е била в УБО или в нещо като Сикрет сървиз на комунистическото разузнаване“, разказва повече за героинята си в сериала „Лъжите в нас“ актрисата пред репортер на „На кафе“.

Лъжливи показания нажежават обстановката в „Лъжите в нас“

Умее ли да пази тайна?

„Мога да пазя тайни, но до момента, в който не я открия. При мен това, което ми е на сърцето и ума, ми е и в устата. Тоест когато я споделя, се сещам, че е била тайна“, разкрива Ирен.

За безусловната любов

„Възможна е, но трябва да се достигне до момента, в който човек трябва да обича всички. Да обича със сърцето си, да съчувства, да бъде милостив и да помага. Но това е много трудно особено днес. Трудно ми е да предизвиквам доброто в останалите, защото аз съм лоша и проклета, но ми е лесно да го видя у всеки един“, коментира темата актрисата.

Разпити очи в очи в "Лъжите в нас"

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.