„За разлика от героинята ми в живота аз не съм ревнива. Смятам това за признак на ниско самочувствие“, споделя актрисата

В интервю за „На кафе“ Радина Думанян разказа повече за героинята си Рая, на която е поверена една от ключовите роли в драматичната телевизионната поредица.

Диана Димитрова и Васил Бинев: „Лъжите в нас“ ще даде отговор на въпроса кое е по-страшно – скритата истина или лъжата

„Моята героиня Рая е човек, който се разгръща във всеки един епизод. А ние не сме чели всички епизоди и тя постоянно ме изненадва. Мисля, че е доста егоцентричен човек. Много ревнив и контролиращ. И мнителен в отношенията си с хората. Това е като за начало. После ще покажем и по-човешката страна на Рая, но има време за това. Вярвах, че съвпадението на имената на дъщеря ми и героинята ми не е случайност. Но попитах специално Евтим Милошев за това и се оказа, че всъщност съм сбъркала. В началото героинята ми се казваше по друг начин и приех промяната като знак на съдбата. Смятам, че такива случайности ми помагат в изборите в живота и в професионалния път.”

Шанс за Цвети в „Лъжите в нас“

За какво най-често се карат семейните двойки?

„Не мога да кажа по принцип за какво най-често се карат семейните двойки, но мога да ви кажа за какво се кара моята героиня и съпруга й Сава (Орлин Павлов). Както вече казах, тя е много ревнива, a причините за това може да се реални, а може и да не са. Затова отговорът на въпроса могат ли двойките да се карат заради несъществуващи причини е положителен. В живота аз не съм ревнива и не смятам, че това е признак на любов. По-скоро е признак на ниско самочувствие“, категорична е актрисата.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.