Актьорът признава, че му е трудно в „Като две капки вода“, заради пеенето

Талантливият актьор и комик, който грабна победата в нощта на българските дуети в „Като две капки вода“, е гост в студиото на „Събуди се“, където обяснява легендите свързани от Северозапада и споделя емоциите от хитовото шоу за преобразяване. Според журито и публиката изпълнението му на песента на Слави Трифонов е най-добрата имитация на шоумена.

„Когато шефа Слави Трифонов разбра, че трябва да го имитирам не ми говори две седмици. Разсърди се, отряза ми от заплатата“, шегува се комикът. „Със Слави сме 17 години заедно и сме се иронизирали двамата – и той мене, и аз него. Затова и подхожда с чувство за хумор. Слави е труден за имитация и трудно се влиза в кожата му. Особено трудна бе песента, която ми се падна, тъй като тя е повече речитатив. В нея е рапиране, а Слави притежава едни мъжкарски движения, които са по-характерни за негови други песни. За да съм честен признавам, че ми е трудно във формата, защото освен да правиш актьорски превъплъщения, трябва и да пея. На мен не ми се отдава въобще, но се мъча, за да направя образ и да ми се получи. Останалите знаят как да пеят и да използват гласа си, а аз като изпея една песен и после се нуждая от 2-3 дни възстановяване на гласа. Когато ми се падна образа на King Africa с неговата песен „Бомба!“, направих го като човек който го бият на пазара и е в безпомощно състояние, защото нямам глас. Още на репетиции ми падаше гласа. Много съм притеснен от формата и то заради пеенето. Не трябва да забравяме, че последните винаги са първи. Няма никакво значение къде съм в класирането, а е важно да се забавляват зрителите. Затова и всички го правим – артисти, певци, жури, сценаристи, водещи…“, коментира участието си в шоуто за имитации „Като две капки вода“ Краси.

Победителят в „Нощта на дуетите“ в „Като две капки вода“ Краси Радков: Слави има страхотно чувство за хумор!

„Всички се забавляваме в този формат. Приятели сме с някои, а с други не се познавахме, но шоуто ни сближава. Няма някаква конкуренция, някой да се пъне, за да се представи и да изпъкне. Истината е, че всеки иска да се представи добре и някои успяват, други не. Но ние гледаме общото като шоу. Ако 80% са се представили добре, значи е добро шоу“, разказва за атмосферата, която е на сцената и зад нея артистът.

Краси Радков грабна победата в незабравимата нощ на българските дуети в „Като две капки вода“

„За имитацията на Слави много ми помогна Нели Петкова, която много пее, има страхотен глас, много е талантлива и красива. Всички таланти събрани в едно“, признава Краси.

„Имам детенце на 3 години и половина и повечето песни, които изпълних ги знае. Когато ми се падна да пея Ramstein той знаеше кога аз трябва да почна да пея, докато аз нямах представа. Децата растат много музикални и се справят с техниката много от рано. На мен ми трябваха години, за да почна да се оправям дори с телефон, фейсбук, Instagram. Искам само да уточня за хората, които ми пишат, че нямам фейсбук или Instagram профили и ако виждате такива, те са фалшиви.“

„За мен празник е всеки ден когато мога да обърна внимание на детето, жената и близките. Тогава е моят празник. Единственият подарък, който си пожелавам и на мен, и на зрителите, е здраве. Следващият образ, който ще изиграя в „Като две капки вода“ е на Тони Димитрова и все още го репетирам. Трудно ми е, защото Тони е професионалист, пее много хубаво, нежна жена, но има дрезгавини в гласа си, а аз нямам нито едно от тези качества“, признава комикът.

Още забавни истории от родния му край, гледайте във видеото.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.