Гледайте драматичната поредица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA

Тази седмица в сериала „Лъжите в нас“ ще изплуват нови разкрития от миналото, които ще преобърнат представите и живота на героите. На крачка от финала на драматичната поредица любимите персонажи ще разберат тайни за отминали събития, белязали съдбите им завинаги. В техни ръце ще бъде оставено решението как да продължат оттук нататък и какви избори да направят за бъдещето си.

Истории от миналото излизат наяве в „Лъжите в нас“

Дръзко предложение за брак ще изненада почитателите в новите епизоди на „Лъжите в нас“. Без никой да подозира, двама от героите ще предприемат решителната стъпка за бъдещ семеен живот, която ще удиви всички в семейство Шейтанови. Кой ще се зарадва за бъдещата сватба и ще има ли разочаровани?

Рая и Ирина по следите на инцидента в „Лъжите в нас“

Сенки от миналото ще влязат с гръм и трясък в настоящето. Ирина ще бъде отвлечена от мистериозен персонаж, който по-късно ще се окаже познат за част от героите. За отвличането Сава ще обвини себе си заради импулсивен план, който двамата с Ирина ще предприемат, а единствено Анастасия ще разгадае намеренията им.

Тежки признания в „Лъжите в нас“

Междувременно Ирина и Рая ще подредят пъзела около смъртта на майка си. След изчезването си, Анастасия ще се върне готова да разкрие информация, която знае само тя и умело е пазила в тайна години наред. Двете сестри ще се запознаят с истинската същност на баща си, което ще доведе до поредния разрив в отношенията между Шейтанови.

Сава и Здравко се срещат очи в очи в „Лъжите в нас“

Какво ще разберат Рая и Ирина за миналото на баща си? Ще даде ли Шейтанов своето обяснение и кой всъщност ще признае всичко на двете сестри? Кой ще получи предложение за брак и ще се осъществи ли планираната сватба? Кой ще отвлече Ирина и кой ще предположи кой може да бъде похитителят? Каква смразяваща история ще разкажат Адриана, Бояна, Цвети и Рая? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Фотография: NOVA / Кирил Станоев

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.