Финалът на драматичната поредица е този петък в 20:00 по NOVA

Тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA зрителите ще проследят развръзката на „Лъжите в нас“. Финалът на драматичната поредица ще бъде с изненадващ развой в сюжетните линии и събитията. Героите отново ще са поставени между минало, настояще и бъдеще, а крайните им решения ще бележат и развръзката на историите им. Последният епизод на сериала ще се излъчи в петък от 20:00 часа.

Жив ли е Сава в „Лъжите в нас“?

Въпреки всички премеждия, планираната сватба на Ирина и Виктор ще се състои и ще бъде посрещната като празник от цялото семейство. Единствено Сава няма да остане равнодушен по време на церемонията и ще се намеси. Във финалните щрихи на сериала зрителите ще разберат дали героят на Орлин Павлов е събрал смелост да признае любовта си към Ирина и поеме отговорност за действията си или ще избере да прекара живота си със съпругата си Рая.

Издирването на похитителя на Ирина продължава в „Лъжите в нас“

Греховете на Шейтанов и Щерю от миналото ще станат ясни за всички и тъмните им схеми ще поставят героите пред поредната опустошителна ситуация. След неочаквани признания от Щерю, Шейтанов взима решение да се оттегли, да напусне дома си и да прекара края на дните си в отдалечена колиба. Единствено Рая отива да се грижи за него, пазейки тайна, която предстои да промени изцяло живота й. Ще намери ли сили Шейтанов да отмъсти на Щерю?

Ирина е похитена в "Лъжите в нас"

Цвети отново решава да се върне при Явор с надеждата, че ще поемат по пътя на светлото бъдеще и кошмарът в отношенията им е свършил. Надеждите й се оказват напразни, а краят за един член от семейството й се оказва фатален. Дали Цвети ще успее да прости на Бояна и детето й или вече ще е твърде късно?

Предложение за брак и отвличане в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Междувременно Анастасия е готова да продаде къщата, надявайки се с нея да си тръгнат и всички стари спомени, а купувачът се оказва много близък на семейството. Кой ще бъде той и защо ще купи имота? Ще има ли щастлив край за героите или всички ще се прекършат под тежестта на миналите грешки? Ще бъдат ли развалени любовните триъгълници или лъжите ще вземат превес и на финала? – разберете в последните епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 по NOVA.

Фотография: NOVA / Кирил Станоев

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.