Гледайте вълнуващия финал на семейната драма утре вечер в 20.00 ч. по NOVA

Ден преди финала Емил Марков и Орлин Палов повдигат завесата за предстоящата развръзка във финалните епизоди на сериала.

„Възмездието има различни проявления и измерения. В последните серии моят герой, който изглежда полуумрял ще има финални акорди и ще предприеме нещо. Нещо, което ще бъде много важно. Всичко скрито ще излезе наяве и всички герои ще пренаредят ценностната си система. Успяват да се погледнат отстрани“, разкрива Емил Марков.

Щерю сваля картите на масата в „Лъжите в нас”

„Моят герой трябва да вземе решение – с коя сестра ще продължи. Изглежда, че вече го е взел, но даваме усещането на публиката, че е влюбен в две жени едновременно. Объркан е, преживя много, беше близо до смъртта…“, допълва Орлин Павлов.

Изненадващ развой на събитията във финалните епизоди на „Лъжите в нас“

„За мен моят герой беше огромно предизвикателство, защото е много далеч от мен и още от началото ми беше любопитно докъде ще стигне. Към финала той сменя радикално гледната си точка към живота. В някои моменти ми е било трудно, но в удоволствието да ми е трудно, идва желанието да го направя още по-добре“, разказва Емил Марков.

„Моят герой също е много различен от мен. На моменти беше много лош и направи ужасни неща“, категоричен е Орлин Павлов.

Фотография: NOVA / Кирил Станоев

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.