Припомнете си втори сезон на комедийният сериал тази вечер от 21:00 ч.

Свеж хумор и споделени семейни моменти очакват зрителите с любимите герои на един от най-успешните български сериали – „All Inclusive”. Тази вечер от 21:00 ч. по NOVA вторият сезон на комедийната поредица поставя началото на следващата семейна почивка на Сиромашки и Чобанови – този път в мистичните Родопи. Към тях се присъединяват и колоритните Хаджикосеви, с които се запознаха по време на предишната си ваканция. Още тази вечер приятелските семействата пристигат във Велинград, където ги очакват първите забавни ситуации.

Благородна кауза и финал на сезона в „All Inclusive”

За сюжетната линия, която очаква зрителите в следващите епизоди, подсказва и мотото на втория сезон – „Съкровището е в теб“. През образите на Христо и Надя, които са баща и дъщеря в сериала, ще бъде засегната важната тема за любовта към родната българска земя, връзката ни с нея и преоткриването на нейните културно-исторически богатства, с които можем да се гордеем.

Шокиращо разкритие и незабравим рожден ден в „All Inclusive”

Част от веселата компания във втория сезон на „All Inclusive“ ще бъдат актьорите: Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Елени Декидис, Силвестър Велячки, Александрия Чальовски, Петър Калчев и Алекс Иванов. Продуцент на сериала е Краси Ванков, а режисьори са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият е дело на Иван Ангелов, Георги Иванов и Боби Борисов, а музиката е на композитора Марио Балтаджиев.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.