Припомнете си епизода на сериала тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Забавни приключения и почти забравени спомени от миналото връхлитат приятелските семейства тази вечер в “All Inclusive”. Точно когато Елена решава да даде шанс на баща си, за да наваксат времето на раздяла, най-неочаквано на хоризонта се появява Евдокия. Тя е възмутена от внезапното завръщане на бившия си съпруг и му поставя важен ултиматум. Какво провокира острата й реакция и коя е нейната истина за появата на Леонид след 30-годишно отсъствие?

Раздяла и трудни решения в “All inclusive”

Мартин вече е в обятията на Надя и двамата имат да си разказват много след трудната експедиция, заради която младото момиче беше загубило надежда да върне любовта си. Мартин пък е приятно изненадан от новата кауза, на която се е посветила приятелката му в помощ на археолозите и тяхната надпревара с иманярите в Долината на бесите. Кой ще стигне пръв до съкровището?

Изпитание и неочаквана изненада в “All inclusive”

Христо се опитва да събере парче по парче остатъците от старинна амфора и предусеща забогатяването си. За да е сигурен в успеха си той търси експерт по антики, който да оцени подобаващо тракийския предмет. Експертът се оказва изкусителната блондинка Златка, която от доста време се занимава с реликви от историческо значение. Тя отправя неустоима оферта към Христо, но има едно важно условие. Какво е условието, дали той ще поеме риска и каква тайна крие Златка?

Тайнствен шпионин и изискано събитие в „All Inclusive”

В навечерието на рождения ден на Вики, Емил и Елица предварително започват да я затрупват с безброй подаръци, надпреварвайки се един с друг. Те не могат да се разберат дори по въпроса, при кого да бъде детето навръх празника. Вместо да се зарадва, обаче, момичето се натъжава, защото усеща, че това е само част от личната война между родителите й. Сашко взима нещата в свои ръце, за да помогне на малката си приятелка да се справи с трудната ситуация. 

Какво точно ще се случи, ще разберем в епизода на “All Inclusive” – тази вечер, от 21:00 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.