Актрисата разказва в „На кафе“ как предпочита да зарежда батериите през лятото и как се учи да бъде щастлива

Младата и талантлива актриса, която зрителите на NOVA гледаха в драматичната поредица „Лъжите в нас“ признава, че все още е на работен режим и не може да се отдаде на заслужена лятна почивка.

„Истината е, че ако имам възможността да отида за десет дни на палатки с приятели, през които да плуваме в морето, да съзерцаваме звездите нощно време, да палим огън или да си уловим риба… бих се отдала на такъв експириънс. Това би ме заредило и би ми харесало. Правила съм го, но от друга страна ако ми предложат хотел с всякакви удобства, отново съм „за“. Всичко зависи от това, човек в какво настроение е и какво предпочита в даден етап от живота си. Дали има нужда от повече уединение и тишина или иска да купонясва с приятели. Не е толкова важно къде си, а с кого“, признава пред репортер на „На кафе“ Мария Сотирова.

Актрисата споделя, че има предпочитания към режисьорската професия, която често прехвърля и в ежедневието. Обича да контролира околните, но се бори с това си желание и открива прогрес в действията си. Все по-често позволява животът да определя какво ще се случва и тя да е част от него. Опитва се да се остави на момента и да се наслаждава на живота. Според Мария колкото по-малко очаквания имаме, толкова по-голяма е възможността да бъдем щастливи. Позволява си да се изненадва. Днес вече гледа на живота по-ведро и спокойно, за разлика от периода на детството си, когато заради големите очаквания, често се е чувствала нещастна.

За нещата, които не могат да се купят с пари

„Няма нещо, което аз да искам да притежавам. Всичко към което се стреми душата и сърцето ми са такива неща, които не могат да се купят с пари. Струва ми се ужасно да си мислиш, че можеш да си купиш любов или приятелство с пари“, споделя актрисата.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата и Instagram акаунта на сериала.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.