Комплексните играчи от "Игри на волята: България" 3 с коментари за новия сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA

Морунов и Елизабет са гости в панела на „На кафе“ където коментират новия четвърти сезон на „Игри на волята: България“. И двамата признават, че все още нямат изявен фаворит в играта, но следят стриктно предаването и преживяват отново всяка битка на Арената.

„Битките се различни и много бих искал да участвам в тях. Всяка следваща година ги усложняват. Горя в играта пред телевизора и ако имам възможност за повторно участие, 100 % бих го направил отново“, признава Морунов.

Според панелистите разликите с предишни сезони са директните конфронтации и това, че много рано всеки от настоящите участници открито заявява плановете и стратегиите си. Поставят демонстративно картите на масата и коментират явно кой трябва да остане или да бъде номиниран.

Безстрашните запазиха племето си цяло за втора поредна седмица в “Игри на волята: България”

Пречи ли любовта в играта?

„Типичен пример са двойката Елица и Алекса. Ако Елица не беше реагирала изразявайки емоцията си, тя не само нямаше да бъде на номинации, но любимият й щеше да се справи по-добре и да влезе в племената“, разсъждава Морунов.

„Според мен трябва да си концентриран в играта. Ако имам близък човек, той би ме разсейвал. В играта влизаш, за да изпиташ други чувства, а любовта ще те чака“, споделя мнението си Елизабет. „Според мен при Алекса имаше един преломен момент. В началото искаше да играе чисто играта, до момента, в който не чу, че всеки има стратегия и тя е срещу него. Тогава той се превърна в човек, който реши да мачка по пътя си.“

Гайтанов: В „Игри на волята: България“ влязох единствено със знанието как да хващам раци

В кое племе биха искали да попаднат в настоящия сезон?

„Не бих искал да съм при червените - Непобедимите, тъй като много се карат. Това исках да избегна и при участието ми“, споделя Морунов.

„Според мен Георги е хитрия в тяхната коалиция. Интересно си изигра картите на съвета. Балансьор е и иска да види как ще се развият нещата ако в тяхното племе влезе Алекса“, разсъждава Елизабет, която е на противоположното мнение и смята, че ще й е интересно да изживее емоцията в племето на Непобедимите. „Според мен в началото участниците от племето не разбраха какво се случва и после не искаха да реагират бурно“, коментира Елизабет постъпката на Георги да приеме наградата да е вечно сит и реакцията на племето, което му ръкопляска.

Куков: Вече се вижда падането на маските в „Игри на волята: България“

Кои са интересните играчи и фаворите им в сезон 4 на „Игри на волята: България“?

„Много е сърцат Касим, но физическите му качества не му позволяват да продължи напред“, коментира Морунов. „Напрежението е това, което му пречи да се изяви в пъзелите“, допълва Елизабет.

„Много борбена е Мани от сезон 4 и на битките участва активно. Моите фаворити до момента са Гого от Супергероите, който физически е много добре подготвен и Елица“, признава Морунов.

„Харесвам много Мани, която ме изненада приятно“, допълва и Елизабет.

„Гледайки пред телевизора се връщам изцяло в играта. Особено когато гледам как заспиват и вали, ме побиват тръпки. Когато си гладен си мислиш, че нямаш сили да участваш в битки, но когато кажат старт в теб изригва нещо и адреналинът е на макс. Затова е и „Игри на волята“, като волята се проявява когато смяташ, че нямаш сили за нищо.“

„Съжалявам Супергероите, които са втора седмица на Дивата река. Не знам как биха изкарали още една такава в глад“, коментира Морунов.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.