Елина напусна състезанието на крачка от истинската надпревара

Последните останали Резерви в състезанието Алекса и Елина се впуснаха в оспорвана финална битка със залог всичко или нищо на Арената на “Игри на волята: България". Място в титулярните племена имаше само за един от тях, а другият трябваше да напусне състезанието без досег до голямата игра. Въпреки своето първоначално забавяне, след решаващ обрат Алекса финишира първи и изпрати кросфит треньорката Елина у дома.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 27 септември

“Дадох всичко от себе си! Изкарах до края в Обиталището при тези тежки условия и се раздадох на Арената колкото можах. Всеки получава това, което заслужава!”, сподели тя пред водещите Димо и Ралица минути след своята загуба. Елина напусна състезанието с празни ръце и остана последната Резерва, отстранена на крачка от истинската надпревара.

Супергероите се завърнаха на Дивата река за трети пореден път в “Игри на волята: България”

Супергероите посрещнаха Алекса на Дивата река с оптимизъм, че той е билетът им към Резиденцията. Въпреки това позитивното настроение бързо беше изместено от обичайните нападки между двете коалиции в племето, а Цветан, Виктория и Гого се опитаха да приобщят Алекса към своя съюз още с пристигането му.

Велислава: „Игри на волята: България“ не успяха да пречупят волята ми

Под нощното небе на Арената тримата капитани Генчо, Филип и Мани се изправиха един срещу друг в битка за издръжливост и баланс. Мани доказа, че не се отказва лесно и спечели първа капитанска битка за Супергероите. Тя избра да сподели наградата си с племето и занесе на своите гладни съотборници цяла кошница с деликатеси и огън, с който да се стоплят.

Велислава се сбогува с “Игри на волята: България”

Ще успее ли победата на Мани да обедини Супергероите? Ще се изправи ли Алекса срещу своята любима Елица на Арената или ще предаде новото си племе? Кой ще триумфира в предстоящата номинационна битка? Кое племе ще отиде на съвет? Какви неочаквани обрати ще подготви предаването за зрителите и участниците, вижте тази вечер в „Игри на волята: България“ в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.