Безстрашните единодушно номинираха Мани

В серия директни сблъсъци един срещу друг се изправиха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената на най-екстремното риалити - “Игри на волята: България”. Те се впуснаха в изцяло морска битка, за да вземат спасителен пояс преди своя противник, а заветния резултат от 7 точки постигнаха Непобедимите. Това беше първа победа за тях след серия от три поредни загуби, което засега гарантира безопасността им от номинации.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 2 ноември

Битката разпали искри между двете племена, които се превърнаха в абсолютни врагове на Арената. Дуелът между Зорница и Мирела предизвика обвинения в нечестна игра и размяна на остри реплики между играчите. Напрежението продължи и след втория двубой на студентката, в който се изправи срещу Джаферович. Двете се скараха помежду си, а тежката битка предизвика сълзи в очите на Зорница.

Първа капитанска битка със съюзници в “Игри на волята: България”

Същата вечер загубата събра Безстрашните край огъня на племенния съвет, за да разкрият взаимоотношенията си пред водещата Ралица Паскалева. Мани призна, че е готова да понесе последствията си от саботажа, след който попадна в жълтото племе. Абсолютно единодушно с цели 7 номинационни гласа Безстрашните изпратиха именно нея в елиминационна битка на Арената.

Безстрашните надделяха в една от най-екстремните битки на Арената на “Игри на волята: България”

Ще се формира ли мъжка коалиция в Безстрашните? Защо Генчо ще се обърне с молба към Зорница и Мирослава? Дали Непобедимите ще отидат на съвет, или Безстрашните отново ще се срещнат очи в очи с водещата Ралица Паскалева? Ще саботира ли Мани новото си племе във втората номинационна битка за седмицата? Отговорите на всички тези въпроси зрителите на “Игри на волята: България” ще разберат тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Михаела от „Игри на волята“: Първото, което направих, след като излязох от игрите, беше да изненадам моя приятел

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.