Отпадналата участничка определя включването си в екстремното риалити като уникално преживяване, което ще запомни за цял живот

Родена е в България, но от 15 години живее във Великобритания. Мани - смелото миньонче, авантюрист, което никой не очакваше да достигне до финалите на „Игри на волята: България“, напусна Арената след последната елиминационна битка. Тя гостува в студиото на „На кафе“, където сподели емоциите си и направи равносметка за играта си.

Мани признава, че не се е подготвяла специално за екстремното риалити. Планирала е участие в бикини фитнес състезание, в което се включила и спечелила. Пропуснала участие в Испания през юни заради четвъртия сезон на „Игри на волята: България“, но не съжалява и определя реалитито като уникално преживяване, което ще запомни за цял живот.

За липсата на подготовка за социалната игра

„Валентин от сезон 3 ми е приятел от десет години. Говорили сме си за "Игри на волята: България" и за това как е протекъл неговият сезон. Влязох заради битките и не се вслушах в съветите му за стратегии. Но след като ме пратиха на елиминации още втората седмица, разбрах, че няма да стане по този начин. Адаптивен човек съм и на момента нагласях нещата, според това как ще е най-добре за мен“, признава Мани.

Мирослава и Мани са първите отпаднали финалисти в “Игри на волята: България”

„Бях в шок още в лодката, когато отивахме към плажа първия ден. Смешни бяхме и не разбирах как ще бъдем едно племе. Първо излезе Касим, след това Цецо и после аз. Изглеждахме като Крачун и Малчо. Но в крайна сметка се радвам, че попаднах при Супергероите. В началото се стремях да съм неутрална и бях по-мълчалива, но усетих, че се формират коалиции. От едната страна бяха Вики и Цецо, а от другата - Илиян и Фейгин. Усетих, че имам повече общи теми с Фейгин и Илиян. Допаднахме си и като държание, докато другите бяха по-различни от мен“, разкрива първите си впечатления участничката.

„Идеята ми беше да се запазим силно племе до обединението и ние да взимаме участници. Но моите номинации бяха базирани на игри и уважавах всички играчи. Хората, които най-много ни бавеха, бяха Цецо и Касим. Разговаряхме и имахме идеята да се пазим една силна шестица, която да стигне до обединяването на племената. Исках да номинирам Цецо заради издънките, а Алекса се опита да ме надхитри. Осъзнах схемата му да прати на елиминации Касим и Илиян и оттам тръгнаха нещата. Не бях аз тази, която наруши уговорката да се пазим“, разказва Мани за  началото на раздора в племето.

Първа битка на финалистите в “Игри на волята: България”

„След саботажа отношението и държанието към нас се промени драстично. Имаше постоянно сериозно напрежение в племето и атмосферата не беше приятна. Започнаха психоатаки към мен и Фейгин. След като имахме собствено мнение и гласувахме срещу Цецо, като това бяха номинации с факти, бяхме нападани от другите, че не сме направили това, което те искат. Така се стигна до саботажа“, казва още отпадналата участничка.

„И на мен ми се късаше сърцето, когато виждах Фейгин, която е по-наивна и не успяваше да отстои на викането на всички останали. Беше ми гадно, но съм по-корава и се опитвах да не показвам емоциите си. Но когато Илиян отпадна ми беше много тежко. Проведох разговор с цялото племе и ги питах кой биха взели от племето на Безстрашните или Непобедимите. Отхвърлиха напълно вероятността племето на Безстрашните да се разпадне. Когато споделиха, че искат да вземат Алекса и компания разбрахме, че аз и Фейгин ще сме винаги на номинации. Предполагах, че хората, които отиват в други племена ще имат имунитет и наистина беше така. Спечелихме една допълнителна седмица, в която можехме да спечелим някой на наша страна, в противен случай веднага отивахме на елиминации“, обяснява плановете си „царицата на стратегиите“.

Зорница: В „Игри на волята“ най-много ми липсваше моят приятел

„Всички ни казват, че много добре ни разбират с Фейгин и са на наша страна. Сега когато гледат отстрани, тотално ни подкрепят. Може би, когато стигнахме до финалната седмица, Рали и останалите не видяха това, което беше при Супергероите, защото вече бяхме в различен етап на играта. Но дори и тогава Вики продължаваше да крои планове, а Алекса каза, че иска да се върна, за да ме мъчи. Това е изключително неприятно“, споделя мнението си Мани.

Участничката разказва, че е в процес на създаване на сайт, чрез който да води онлайн тренировки. Върнала се е на работа в Англия като физиотерапевт и продължава да работи с деца със специални нужди.

За пътя й от Карлово до Лондон, за професията й, с която помага на околните, за трудната адаптация в английската столица и за спорта, вижте във видеото на „На кафе“.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.