Георги, Филип, Гого, Алекса и Виктория са петимата полуфиналисти

Тежка елиминационна битка на Арената определи последния полуфиналист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Виктория успя да надделее в оспорваната надпревара срещу Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието. Във вторник тя ще се изправи срещу Георги, Филип, Гого и Алекса, а само най-добрите трима ще продължат към финалния сблъсък за почетното първо място и голямата награда от 100 000 лв.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 25 ноември

Минути преди края на елиминационната битка късметът изневери на Ралица и тя напусна състезанието. “Надявам се с моето участие в “Игри на волята” да съм вдъхновила много жени да се запишат на кастинг и да участват. Показах, че можем да се борим наравно с мъжете, че сме по-добри от тях в социалната игра и дори можем да ги побеждаваме. Няма нищо невъзможно” – сподели Ралица, която си тръгна от Арената с наръчника на воина – книгата “Готов за победа”.

Генчо: Допуснах 3 грешки в „Игри на волята: България“

Предишната вечер финалистите се събраха край огъня на племенния съвет, за да определят нейния противник. На финалната права състезателите похарчиха всичките си грошове и лични предимства, превръщайки съвета в низ от неочаквани обрати. Ралица си купи малко предимство за елиминационна битка, което обаче не успя да я спаси. Алекса закупи голямо предимство за полуфинала, а Георги предаде цялото си богатство за имунитет.

Гого е първият полуфиналист в “Игри на волята: България”

В хода на номинациите станаха ясни скритите предимства на всички играчи. Ралица извади сабите на спасението, с които насочи 2 допълнителни гласа към Филип, срещу когото избра да се изправи на Арената. Той, от своя страна, показа своя дългопазен амулет за скрито предимство, а след тежки размисли Алекса използва томахавката на съдбата срещу Виктория, която сама пожела да се изправи в елиминационния дуел.

Алекса спечели имунитет във втората битка на финалистите в “Игри на волята: България”

Ще се развълнуват ли участниците от посланията на най-близките им хора малко преди финала? Ще има ли сълзи в очите им? Кои участници ще отпаднат в полуфиналната битка и кои ще продължат напред? Кой ще вдигне чека за голямата награда от 100 000 лв. и ще стане новият шампион на екстремното риалити? Големият финал на четвърти сезон на “Игри на волята: България” - вторник (29-и ноември) от 20:00 ч. само по NOVA!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.

Екстремното приключение "Игри на волята: България" продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани изпитания за ума и тялото и се запиши на кастинг за следващия сезон на www.nova.bg/igri.